certyfikaty

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
sześć

certyfikaty

Post autor: sześć »

Jakie certyfikaty macie? Czy w ogóle myśleliście o uzyskaniu jakichś? Na przykład takich: http://www.adees.net/ Trudno je uzyskać ale jednak warto się postarać. Co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Kaja

Re: certyfikaty

Post autor: Kaja »

Certyfikaty to bardzo szerokie pojęcie, ja nie mam żadnego i mi niepotrzebny. Nie wiem co masz w ogóle na myśli poprzez certyfikaty, nie piszesz o co ci chodzi, a ja nie mam zamiaru się domyślać, ani tym bardziej wchodzić w żadne podejrzane linki, które nie wiadomo dokąd prowadzą.
Nishaknąpp

Re: certyfikaty

Post autor: Nishaknąpp »

You effectively manage your team and conduct specific task to have these incredible features and content. I would love to make this my guide. Thanks. You effectively manage your team and conduct specific task to have these incredible features and content. I would love to make this my guide. Thanks. You effectively manage your team and conduct specific task to have these incredible features and content. I would love to make this my guide. Thanks. 사설사이트
ODPOWIEDZ