Przeprowadziłam się jakiś czas temu z Łodzi do Warszawy i potrzebuje namiar na dobrego ginekologa. Do tej pory miałam swojego sprawdzonego lekarza w Łodzi właśnie ale trochę za daleko mi jeździć tyle kilometrów... Szukałam w Internecie, dobre opinie ma np. Babka Medica i pacjentki wspominają o dr Piotrze Świderczaku. Czy ktoś miał okazję być u niego na wizycie? Albo macie może znacie dobrego specjalistę godnego zaufania? Z góry dziękuję!
kieł tokarski zabierakowy
Ginekolog w Warszawie
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- franka
Re: Ginekolog w Warszawie
Wszystko zależy od tego co konkretnie chcesz leczyć. Ja na przykład miałam problem z hpv, ten wirus wywoływał zmiany na szyjce macicy, robiłam cytologię i stale wychodziła nie najlepsza aż trafiłam na dobrego lekarza który zalecił mi stosowanie papilocare i te problemy ustąpiły
Post autor: viśka »
Dokładnie! A jak masz problem z endometriozą to nie ma co szukać pomocy u pierwszego lepszego ginekologa, od razu trzeba się udać do szpitala medicover i tam specjaliści zajmą się wszystkim. Mają tam świetną, nowoczesną diagnostykę i przeprowadzają też zabiegi w asyście robota da Vinci
- tomi2
Czy to będzie ginekolog w Warszawie czy w każdym innym miejscu to ważne żeby trafić na dobrego specjalistę. Ja takiego mam, aczkolwiek prywatnie chodzę. Przynajmniej wiem, że mogę na nim polegać. Nie mam problemu z dostaniem się. Zawsze badania kontrolne na czas mam zrobione, z receptą na belarę też nie mam problemu i zawsze mogę o wszystko zapytać.
Post autor: kłoda »
Jest w mieście mnóstwo świetnych lekarzy. Na pewno kogoś godnego uwagi znajdziesz. Ja mam też namiary na bardzo dobrego ginekologa jakbyś potrzebowała. Też się wybieram bo według tego https://antykoncepcjanamiare.pl/kalenda ... wykonywac/ kalendarza powinnam zrobić już niektóre badaniasępik pisze: Przeprowadziłam się jakiś czas temu z Łodzi do Warszawy i potrzebuje namiar na dobrego ginekologa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport