Jakie książki lubicie?

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Awatar użytkownika
Danuta-65

Jakie książki lubicie?

Post autor: Danuta-65 »

Lubię czytać książki, przenoszą mnie w magiczny świat, odrywają od rzeczywistości. A Wy? Lubicie czytać? Co Wam dają książki? Jakie najbardziej lubicie? Powieści, kryminały, fantasy? Ja najbardziej lubię czytać powieści historyczne takie jak na przykład: Zanim nadejdzie jutro. Znacie? Lubicie? Uwielbiam ten moment gdy siadam do nowej książki, która wciąga mnie do swojego świata.
ceecylenka

Re: Jakie książki lubicie?

Post autor: ceecylenka »

Moje ulubione książki to te z psychologii. Czytałam takie książki kilka lat Polecam każdemu. Poza tym zbieram kolekcje książkowe. Mam już "Historię z Alkowy" i powieści J. Verne. Teraz kupuję kolekcję "Mitologii Nordyckiej" i książki Terrego Pratchetta. Mam 50 z 60 tomów "Władców Polski". Zdarzało się czytać książki biograficzne. Prawie w każdej o Spatifie. Wolny czas poświęcam mojemu hobby którym jest filatelistyka. Mam już kilka ciekawych walorów w tym z Deutsche Reichu. Mam skromny budżet więc jest bez szaleństwa. Ostatnio kupiłam sporo walorów czystych z Polski.
Odbiegając od tematu książek. Polecam stronę http://niesamowityprezent.pl/ Piszą o przykładach wyjątkowych podarunków dla rozmaitych osób. Jest co czytać i czym inspirować się. Szczerze polecam!!
ODPOWIEDZ