jakiego kuriera wybrać?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- doboro
jakiego kuriera wybrać?
Jak kurierem przesyłać większe rzeczy typu np. rower? Ktoś kiedyś wysyłał kurierem takie duże paczki? Czy jest w stanie kurier taki większy gabaryt przyjąć czy musiałabym organizować jakiś transport? Nigdy nie wysyłałam takich towarów i nie jestem zorientowana w temacie
- promise
Re: jakiego kuriera wybrać?
Osobiście nie, ale wśród znajomych mam osoby, które wysyłają większe przesyłki to mówią że najlepszy jest kurier pallex w tym przypadku. Zatem polecam tobie sprawdzić ten namiardropp pisze: Jak kurierem przesyłać większe rzeczy typu np. rower? Ktoś kiedyś wysyłał kurierem takie duże paczki? Czy jest w stanie kurier taki większy gabaryt przyjąć czy musiałabym organizować jakiś transport? Nigdy nie wysyłałam takich towarów i nie jestem zorientowana w temacie
- alizacy
Z tego co wiem to chyba rower można na palecie przesłać, ale to wiesz, zawsze możesz kuriera dopytać. Ode mnie to w ogóle musi wyjść paleta kurierem do Hiszpanii i zastanawiam się którego kuriera wybrać...dropp pisze: Jak kurierem przesyłać większe rzeczy typu np. rower? Ktoś kiedyś wysyłał kurierem takie duże paczki? Czy jest w stanie kurier taki większy gabaryt przyjąć czy musiałabym organizować jakiś transport? Nigdy nie wysyłałam takich towarów i nie jestem zorientowana w temacie
Post autor: Kołcz24 »
Jeśli chodzi o wybór kuriera to nie taka łatwa sprawa i należy temu poświęcić chwilę jeśli chcemy aby przesyłka dotarła o czasie. Sprawdź ten artykuł https://www.sendit.pl/blog/dlaczego-kur ... przyjechal i dowiedz się na kogo postawić i jak nadzorować proces dostawy aby obyło się bez niespodzianek.
- mayczak
Najlepiej korzystać z usług brokera kurierskiego, dzięki czemu w jednym miejscu możesz porównać kilka ofert dla Twojej przesyłkę. Jeśli chodzi o wygodę, najlepiej chyba zdecydować się na ofertę: https://allekurier.pl/firmy-kurierskie/ ... aty-inpost . Paczkomaty są wygodne dla nadawcy i odbiorcy, więc polecam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport