klasyczne lakiery
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Honorata1988
klasyczne lakiery
Post autor: Honorata1988 »
Musze odpocząć trochę od hybryd. Jaki lakiery polecacie? Zupełnie wypadłam z obiegu w tym temacie bo przez ostatnie lata robiłam tylko manicure hybrydowy. Dlatego nie znam się w ogóle na zwykłych, klasycznych lakierach. Doradzicie coś?
- Kamilla36
Re: klasyczne lakiery
Niestety klasyczne lakiery nie wytrzymują zbyt długo na paznokciach, więc warto jest jednak zastanowić się chociażby nad hybrydą. Jeśli Twoje paznokcie są krótkie, dobrze byłoby je przedłużyć. Na stronie: https://aniaradzi.pl/porady/przedluzani ... bic-_wp20/ jest artykuł, który fajnie wyjaśnia, jak prawidłowo przedłużyć paznokcie żelem. Polecam
- mayczak
Co do paznokci to ja wam powiem że od niedawna używam lakierów https://vipera.warszawa.pl/ zamówionych i sama sobie robię je w domu nadkładam i efekt bardzo dobry. Także wam też polecam spróbować bo dzięki temu zaoszczędzicie na kosmetyczkach. Polecam sprawdzić!
Post autor: mayczak4333 »
Dla mnie takie zwykłe lakiery są najlepsze. Szybko można zmienić kolor, nie kosztują dużo i też mogą wyglądać super. Ale do klasycznych lakierów trzeba mieć dobrze zadbane paznokcie. W tym ekspertem jest Eveline 8w1 Total Action, czyli odżywka, która uratuje chyba każde paznokcie.Kamilla36 pisze: Niestety klasyczne lakiery nie wytrzymują zbyt długo na paznokciach, więc warto jest jednak zastanowić się chociażby nad hybrydą. Jeśli Twoje paznokcie są krótkie, dobrze byłoby je przedłużyć. Na stronie:.. jest artykuł, który fajnie wyjaśnia, jak prawidłowo przedłużyć paznokcie żelem. Polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport