Najlepszy wózek
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- dymfna1969
Najlepszy wózek
Post autor: dymfna1969 »
Hej wam. Ostatnio zauważyłam, że coraz popularniejsze wśród rodziców stają się wózki wielofunkcyjne dla dzieci. Czy ktoś z was właśnie taki wózek posiada? Ponoć są niesamowicie wygodne, bezpieczne i komfortowe. Ciekawi mnie jakie macie doświadczenia z tymi wózkami i czy je polecacie?
- dylewska
Re: Najlepszy wózek
Najbardziej opłaca się kupować wózki 2w1 dlatego że z gondolki się korzysta bardzo krótko a nie ma sensu za chwilę kupować drugiego wózka, jak masz 2w1 to po prostu wpinasz siedzisko w miejsce gondoli i gotowe, ja mam x-landera, a gondolę odsprzedałam już nawet innej mamie bo nie jest nam już potrzebna
Post autor: pauluś88 »
Witam,bardzo zalezy mi na tym,by dowiedziec sie wiecej na temat wozkow dla dzieci, mysle o spacerowkach. https://mamaija.pl/wozki-dzieciece/wozki-spacerowe.html Co o tym sądzicie? Chętnie dowiem się więcej na temat tego sklepu i zakupu wozka przez Internet, pozdrawiam.
- kacc
Wózki 2w1 czy 3w1 to naprawdę dobry wybór. Wcześniej myślałem, że gondola a potem zaraz wymiana na spacerówkę ale jak kupiliśmy z żoną wózek Riko Nano Pro to zmieniłem zdanie. Ani myślę zmieniać wersję spacerową na inną. Gondola służyła bezawaryjnie ponad 8 miesięcy. Wózek miękki jest, z lekkim stelażem, bardzo dobrze się go prowadzi. Wpinać można gondolę i spacerówkę przodem i tyłem, spacerówka składa się razem ze stelażem. Fajne kolorki do wyboru.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport