Rozwód
- mrdaisy
Rozwód
Mam nietypową prośbę. Szukam dobrego stratega, który zajmuje się prawem rodzinnym i skutecznie poprowadzi moją sprawę związaną z rozwodem. Jeżeli ktokolwiek zna jakiegoś dobrego radcę prawnego z okolic Warszawy to zachęcam do odpowiedzi, będę wdzięczna.
- roletka
Re: Rozwód

- dimitri.harvey
Post autor: dimitri.harvey »
- piasia
Post autor: daśka »
Post autor: hnieś »
Post autor: mieć »
Post autor: Hękla »
szlabany parkingowe szczecin
Post autor: pukką »

- katkas
Post autor: michaś »
Post autor: Mikołaj »
Post autor: Bączek »
Post autor: władca00 »
Post autor: Danuśka22 »
Post autor: annikaś »
Post autor: Łukasz30 »
- malyswiat5
Post autor: malyswiat5 »
Post autor: Bernią »
ojjj jest koszmaremfinka125 pisze: Rozwód to koszmar. Ja przechodziłam go strasznie i powiem Ci szczerze, że gdyby nie pewne kwestie, chyba bym przez to nie przeszła. Poza adwokatem, bardzo pomocna była dla mnie strona https://ekancelaria.tv/ gdzie trafiłam na merytoryczne odpowiedzi i wymiary prawne, o których nie miałam pojęcia. Naprawdę, świetne miejsce do pomocy w czasie rozwodu.

Post autor: mońka »
Post autor: jaskóła »
Kiedy ja się rozwodziłam, również korzystałam z usług agencji detektywistycznej i muszę przyznać, że to była świetna decyzja. Detektywi z https://agencja-focus.pl/ pomogli mi zgromadzić dowody na niewierność mojego męża.Danuśka22 pisze: Rozwody nigdy nie są przyjemne, dlatego zawsze warto dołożyć wszelkich starań, żeby jak najszybciej udało się rozwód dostać. Często w grę wchodzi zdrada i takim argumentem można się podeprzeć. Ale żeby udowodnić zdradę przed sądem niezbędne będą odpwiednie dowody. Samodzielnie trudno może być je zdobyć, a do tego też nie wiadomo do końca jak taki dowód musi wyglądać żeby sąd go uznał. Dlatego w takich przypadkach nieoceniony może okazać się Detektyw Pozaroszczyk. Detektyw doskonale wie jak zdobywać dowody i jak powinny one wyglądać, żeby nikt ich nie podważył. Pomoc detektywa na pewno okaże się bardzo cenna i przyspieszy nieco tok rozpraw, a również może przechylić szalę na Waszą korzyść.
Post autor: jarzębina »
Post autor: Kravek »

- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie