Utrwalanie żywności
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Mamert
- Posty: 1
- Rejestracja: 02 paź 2021, 17:24
Utrwalanie żywności
Czy poprzez technologie HPP da się utrwalić sosy, soki owocowe lub owoce? Czy ktoś z Was słyszał kiedyś o tej technologii i mógłby powiedzieć jak to wygląda w praktyce? w tej chwili się trochę pogubiłam i nie wiem co o tym myśleć. Zna się ktoś na utrwalaniu żywności?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport
- ↳ Nieruchomości
- ↳ Polityka
- ↳ Sklepy
- ↳ Ślub i wesele
- ↳ Uroda
- ↳ Zwierzęta
- ↳ Edukacja
- ↳ Kultura
- ↳ Media i Marketing
- ↳ Przemysł i energetyka
- ↳ Rolnictwo
- ↳ Usługi
- ↳ Zdrowie
- ↳ Off-topic
- ↳ Porady
- ↳ Polecane strony
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA