zakupy spożywcze
- petrova
zakupy spożywcze
- bluberka
Re: zakupy spożywcze

- pokusa
Ja często chodzę do Carrefoura bo mam blisko. Jeśli lubisz ich markę własną to zainteresuj się obecną ofertą czyli gwarancją niezmiennych cen na aż 150 produktów. Poczytasz o niej tu: https://www.carrefour.pl/lp-w-trosce-o- ... ennych-cen .petrova pisze: Gdzie robicie zakupy spożywcze i takie codzienne? Kupujecie produkty marek własnych? Mam niedaleko domu carrefoura i często sięgam po własnie ich produkty, dużo mają takich podstawowych typu mąka, mleko, herbata w dobrych cenach.
- Pinki

- Andrzej1
- Tomasz332
chirurdzy plastyczni w warszawie
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »

Post autor: Niśka »
- Maggie6
https://www.pieknydom.shop/akcesoria-kuchenne
Jedzenie prawidłowo przechowywane będzie dłużej świeże, a dzięki szczelności pojemników w lodówce nie będzie cała mieszanina zapachów. No i myją się same w zmywarce

Post autor: ElwiraŻ »
Post autor: ćemka »
- elmo
Post autor: fićka »

Post autor: LidkaŻ »
Post autor: Julka_górka »
Post autor: Liśka »
Powiem Ci, że też kupuję często w Carrefourze, widzę różnicę w cenach i za przykładowe masło czy mleko płace tam mniej niż w innych marketach.petrova pisze: Gdzie robicie zakupy spożywcze i takie codzienne? Kupujecie produkty marek własnych? Mam niedaleko domu carrefoura i często sięgam po własnie ich produkty, dużo mają takich podstawowych typu mąka, mleko, herbata w dobrych cenach.
Post autor: małaczarna »
A widziałyście te promocje? https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniejLiśka pisze:Powiem Ci, że też kupuję często w Carrefourze, widzę różnicę w cenach i za przykładowe masło czy mleko płace tam mniej niż w innych marketach.petrova pisze: Gdzie robicie zakupy spożywcze i takie codzienne? Kupujecie produkty marek własnych? Mam niedaleko domu carrefoura i często sięgam po własnie ich produkty, dużo mają takich podstawowych typu mąka, mleko, herbata w dobrych cenach.
Post autor: kałużka »
Ja często robię zakupy w Carrefourze więc jestem tam na bieżąco ;D zawsze wyhaczę tam coś fajnego.małaczarna pisze:A widziałyście te promocje? https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniejLiśka pisze:Powiem Ci, że też kupuję często w Carrefourze, widzę różnicę w cenach i za przykładowe masło czy mleko płace tam mniej niż w innych marketach.petrova pisze: Gdzie robicie zakupy spożywcze i takie codzienne? Kupujecie produkty marek własnych? Mam niedaleko domu carrefoura i często sięgam po własnie ich produkty, dużo mają takich podstawowych typu mąka, mleko, herbata w dobrych cenach.
Post autor: papużka »
A macie aplikację Carrefoura, czy ona daje jakieś zniżki?kałużka pisze:Ja często robię zakupy w Carrefourze więc jestem tam na bieżąco ;D zawsze wyhaczę tam coś fajnego.małaczarna pisze:A widziałyście te promocje? https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniejLiśka pisze:
Powiem Ci, że też kupuję często w Carrefourze, widzę różnicę w cenach i za przykładowe masło czy mleko płace tam mniej niż w innych marketach.
Post autor: kałużka »
Post autor: Gośka »
Widziałam, ze mają też rowery, trampoliny, muszę jutro skończyć, bo potrzebuje prezentu dla chrześniaka na komuniękałużka pisze: apkę warto mieć, czasami są jakieś akcje rabatowe dzięki niej, co tydzień się zmienia gazetka, teraz jest w ofercie sporo mebli ogrodowych https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniej sama sobie kupiłam komplet na balkon za fajny zestaw dla 4 osób zapłaciłam 699 zł

Post autor: dąski »
Post autor: płońka »
Naprawdę takie fajne rzeczy można dorwać w Carrefourze? Dawno tam nie byłam, chyba muszę zajrzeć.Gośka pisze:Widziałam, ze mają też rowery, trampoliny, muszę jutro skończyć, bo potrzebuje prezentu dla chrześniaka na komuniękałużka pisze: apkę warto mieć, czasami są jakieś akcje rabatowe dzięki niej, co tydzień się zmienia gazetka, teraz jest w ofercie sporo mebli ogrodowych https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniej sama sobie kupiłam komplet na balkon za fajny zestaw dla 4 osób zapłaciłam 699 zł![]()
Post autor: Bączek »
Post autor: cućka »
płońka pisze:Naprawdę takie fajne rzeczy można dorwać w Carrefourze? Dawno tam nie byłam, chyba muszę zajrzeć.Gośka pisze:Widziałam, ze mają też rowery, trampoliny, muszę jutro skończyć, bo potrzebuje prezentu dla chrześniaka na komuniękałużka pisze: apkę warto mieć, czasami są jakieś akcje rabatowe dzięki niej, co tydzień się zmienia gazetka, teraz jest w ofercie sporo mebli ogrodowych https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniej sama sobie kupiłam komplet na balkon za fajny zestaw dla 4 osób zapłaciłam 699 zł![]()
Można, można ostatnio kupiłam fajne akcesoria do ogrodu, czy ubranka dla dzieci no i oczywiście spożywcze zakupy

Post autor: łamka »
Właśnie to jest najlepsze w Carrefourze, jedziesz na zakupy spożywcze a znajdujesz takie perełki w dobrych cenach.cućka pisze:płońka pisze:Naprawdę takie fajne rzeczy można dorwać w Carrefourze? Dawno tam nie byłam, chyba muszę zajrzeć.Gośka pisze:
Widziałam, ze mają też rowery, trampoliny, muszę jutro skończyć, bo potrzebuje prezentu dla chrześniaka na komunię![]()
Można, można ostatnio kupiłam fajne akcesoria do ogrodu, czy ubranka dla dzieci no i oczywiście spożywcze zakupy![]()
Post autor: orześka »
A wiecie może czy w Carrefourze dostanę jakieś fajne akcesoria na taras? Meble, dodatki?łamka pisze:Właśnie to jest najlepsze w Carrefourze, jedziesz na zakupy spożywcze a znajdujesz takie perełki w dobrych cenach.cućka pisze:płońka pisze:
Naprawdę takie fajne rzeczy można dorwać w Carrefourze? Dawno tam nie byłam, chyba muszę zajrzeć.
Można, można ostatnio kupiłam fajne akcesoria do ogrodu, czy ubranka dla dzieci no i oczywiście spożywcze zakupy![]()
Post autor: Grażyna »
Na pewno, mają duży wybór takich rzeczy. Ja dziś wybieram się tam po wentylator, bo już nie da się wytrzymać w tych upałach.orześka pisze:A wiecie może czy w Carrefourze dostanę jakieś fajne akcesoria na taras? Meble, dodatki?łamka pisze:Właśnie to jest najlepsze w Carrefourze, jedziesz na zakupy spożywcze a znajdujesz takie perełki w dobrych cenach.cućka pisze:
Post autor: ożeszka »
O tak to na prawda, widziałam ostatnio w carrefourze, że mają spory wybór wentylatorów więc na pewno coś znajdzieszGrażyna pisze:Na pewno, mają duży wybór takich rzeczy. Ja dziś wybieram się tam po wentylator, bo już nie da się wytrzymać w tych upałach.orześka pisze:A wiecie może czy w Carrefourze dostanę jakieś fajne akcesoria na taras? Meble, dodatki?łamka pisze:
Właśnie to jest najlepsze w Carrefourze, jedziesz na zakupy spożywcze a znajdujesz takie perełki w dobrych cenach.

Post autor: Prażynka »
Post autor: frużka »
Też jestem fanką przeglądania gazetek i aplikacji ale najczęściej Carrefoura tam jest ogromny wybór produktów w dobrych cenach.Prażynka pisze: Jeśli chodzi o spożywcze to ja zawsze przed przeglądam dostępne gazetki. Na przykład Lewiatan gazetka - mają sporo fajnych promocji co tydzień, no i gazetkę można w necie przeglądać. Oprócz tego na stronie jest też sekcja z przepisami i poradami, super.
- kentka
Lubię robić zakupy przez Internet ze względu na wygodę i oszczędność czasu. Spodobał mi się w ostatnim czasie sklep https://tanie-zakupy.pl/ , można tutaj zrobić wielkie zakupy w niskiej cenie.frużka pisze:Też jestem fanką przeglądania gazetek i aplikacji ale najczęściej Carrefoura tam jest ogromny wybór produktów w dobrych cenach.Prażynka pisze: Jeśli chodzi o spożywcze to ja zawsze przed przeglądam dostępne gazetki. Na przykład Lewiatan gazetka - mają sporo fajnych promocji co tydzień, no i gazetkę można w necie przeglądać. Oprócz tego na stronie jest też sekcja z przepisami i poradami, super.
- Milena
automatyka parkingowa
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia