Zła diagnoza a odszkodowanie
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Lidia75
Zła diagnoza a odszkodowanie
Witajcie forumowicze. Mieliście kiedykolwiek sytuację, kiedy to lekarz postawił wam błędną diagnozę? Mnie niestety coś takiego się przytrafiło. W każdym razie udało mi się uzyskać odszkodowanie za błędy medyczne, ale nie poradziłabym sobie z tym, gdybym nie zgłosiła się do dobrej kancelarii odszkodowawczej. Polecam właśnie z takimi specjalistami walczyć o rekompensatę. Chyba że już macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Re: Zła diagnoza a odszkodowanie
Post autor: Łukasz »
Wszystkim zainteresowanym tematem chciałbym polecić ofertę firmy Avista Polska, która zajmuje sie wszelkimi sprawami związanymi z zbyt niską kwotą wypłaconego ubezpieczenia. Jezeli jestescie zainteresowani to sprawdzcie sobie odkup odszkodowań z oc oraz inne usługi z ich oferty.
Post autor: Mrłoke »
Jeżeli potrzebujcie firmy, która kompleksowo zajmuje się odszkodowaniami, polecam http://odszkodowaniatemido.pl/, dzięki ich pomocy właśnie odzyskałem oszkodowanie i to można powiedzieć po prostu takie, które realnie mi się należało i z którym po prostu był problem. Bardzo fajne i doświadczone osoby tam pracują
Post autor: aluśka »
Tak, dokładnie tak miałam. I w takiej sytuacji byłam tak spanikowana, że nawet nie wiedziałam, że są wyspecjalizowane firmy, które organizują kompleksowe leczenie dla takich jak ja oraz zajmują się wszelkimi sprawami związanymi z odszkodowaniem. Moja siostra znalazła firmę Ex Lege Odszkodowania, która właśnie specjalizuje się w odzyskiwaniu odszkodowań za błędy medyczne (tutaj możesz poczytać więcej: https://exlege.net.pl/uslugi/odszkodowa ... -medyczne/). Dostałam od nich możliwość bezpłatnej rehabilitacji w nowoczesnej klinice oraz zajęli się moją sprawą tak dobrze, że dostałam odszkodowanie które pomogło mi "wstać na nogi"
Gdyby nie oni nie wiem co bym zrobiła. Także jestem też dobrym dowodem na to, że warto korzystać z pomocy specjalistów, niż samemu się za coś takiego zabierać.
szafa vista 250

szafa vista 250
- kenia
Miałam podobną sytuację, chodziło o złą diagnozę i za potrącenie rowerzysty odszkodowanie otrzymałam naprawdę niskie, a potrzebne były pieniądze na rehabilitację by wrócić do zdrowia. W celu uzyskania pomocy skontaktowałam się z firmą AP Odszkodowania z Częstochowy i po upływie dwóch miesięcy ubezpieczyciel przesłał pieniądze bez najmniejszych problemów. W wypadkach komunikacyjnych trzeba liczyć się z tym, że towarzystwo ubezpieczeniowe zawsze zaniża kwotę odszkodowania i niekiedy potrzebne jest wykonanie ponownych badań i na ich podstawie otrzymujemy korektę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport