Cześć!
Chciałbym dowiedzieć się od Was jakiego systemu do fakturowania używacie w swojej firmie? Macie może dla mnie jakieś podpowiedzi i jednocześnie konkretne wskazówki bo zależy nam na skuteczności i jednocześnie jak najmniejszej awaryjności. Pozdrawiam!
Skuteczny system do fakturowania - z którego korzystacie?
Stolarstwo, naprawa sprzętu AGD i RTV, adwokat. Szukasz fachowca, specjalisty? Zajrzyj tutaj.
- Tobin
Re: Skuteczny system do fakturowania - z którego korzystacie?
W mojej opinii dobrze sprawdza się RafSoft 2020 i warto też go przetestować sobie przez miesiąc, żeby przekonać się czy działa zgodnie z naszymi potrzebami. Posiada szereg funkcji, dostępne są trzy wersje w zależności od wielkości firmy i też od początku sprawnie działająca obsługa klienta.
- RafałEk
Trudno z Waszym zdaniem się nie zgodzić, też uważam że akurat RafSoft 2020 https://www.rafsoft.net/ zdecydowanie daje radę, a co do wersji to już wiele zależy od konkretnych czynników i zadań jakie musicie wykonać w dziale księgowym.
- IlonkaM
Jak dla mnie rafsoft to także numer jeden, miałam do czynienia z kilkoma programami do fakturowania i rzeczywiście działa naprawdę fajnie. Poziom wsparcia, cena i też wygoda użytkowania pozytywnie zaskakują. Wybór według mnie jak najbardziej słuszny, a jak wolicie się sami przekonać to po to właśnie mają wersję testową.
- Tobin
Dokładnie umożliwiają posiadanie wszystkiego w jednym miejscu, aby mieć zapewnioną bezpieczną archiwizację, możliwość przygotowania KP i KW, cenników, czy listy kontrahentów oraz plik JPK. Pozdrawiam i mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję
- MarcinJak
Ja korzystam też z RafSoft i jestem zadowolony z podjętej decyzji. Przede wszystkim świetny poziom obsługi technicznej, rozbudowany zakres funkcjonalności i wygodne oraz szybkie fakturowanie. Daj znać, czy jesteście zadowoleni z wyboru!
- qwer32
A jak wysyłacie jpk? Mnie wystarczył https://jpk-insight.pl/. Jest to wystarczający program do tego, aby śmiało korzystać z wszystkich możliwości pomocy w prowadzeniu firmy. JPK to Jednolity Plik Kontrolny, który jest obowiązkowy. Jego wysłaniem można zająć się samodzielnie lub z pomocą księgowego.
Post autor: EmilZoń »
Tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia program RafSoft https://www.rafsoft.net/program-do-faktur-standard/ i jestem zadowolony z podjętej decyzji. Przede wszystkim świetny poziom obsługi technicznej, rozbudowany zakres funkcjonalności i wygodne oraz szybkie fakturowanie. Mam nadzieję, że również sprawdzicie i znajdziecie optymalną opcję dla siebie!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport