Nietypowwe pytanie- powiększanie ust
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Kafejkowa
Nietypowwe pytanie- powiększanie ust
Czesc Czy jest tutaj ktoś kto może powiększał usta ? jakaś dziewczyna ? Bo tak się składa, ze własnie nosze sie z takim zamiarem. Byłam już nawet w klinice i lekarz zaproponował mi Restylane Kysse. Czytałam, ze ma rejestrację FDa i ze jest bardzo bezpieczny. ktoś korzystał może ?
- galadriela
Re: Nietypowwe pytanie- powiększanie ust
Post autor: galadriela »
Ja powiększałam ale kwasem hialuronowym bo mnie w ogóle nie uczula Jest naprawdę spoko, robiłam ten zabieg w klinice dermed w Krakowie usta mam ładne, kształtne nie wyglądam jak kaczka
- pikolo
Czemu nietypowe Normalna sprawa, ze szukasz opinii - tez tak robilam i po wielu rozmowach zdecydowalam sie na zabieg w http://klinikagrzesiak.pl/ - moge polecac dalej, fantastyczna opieka i efekt dokladnie taki jakiego oczekiwalam
- fringila
ja już własnie chciałabym się wybrac na powiększanie ust do panoramy radzymin, ale na razie z tego co widze to niestety musze poczekać. W panoramie jeszcze odbywam konsultacje telefoniczne, nie ma z tym zadnego problemu
Post autor: rąsia »
Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. Obecnie można znaleźć sporo informacji na ten temat, ale trzeba uważnie sprawdzać, czy dane treści są w pełni wiarygodne. Jeśli chodzi o ten temat, na pewno warto zajrzeć na stronę ... http://sierant-gabinety.pl/oferta/medycyna-estetyczna/
Post autor: eluś701 »
Powiększacie usta?rąsia pisze: Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. Obecnie można znaleźć sporo informacji na ten temat, ale trzeba uważnie sprawdzać, czy dane treści są w pełni wiarygodne. Jeśli chodzi o ten temat, na pewno warto zajrzeć na stronę ...
___
http://www.mazurskiesiedliskokruklin.pl/
Post autor: sdagmara »
Powiększanie ust Zielona Góra to coraz bardziej popularna usługa w zakładach kosmetycznych. Należy jednak pamiętać, aby odpowiednio wybrać specjalistę, który taki zabieg wykona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport