Cześć!
Jeśli chodzi o materiały budowlane, które można odliczyć w 2013 roku, to wszystko zależy od tego, jaki rodzaj budowy prowadzisz. Wiele materiałów budowlanych może być odliczonych w ramach podatku, w zależności od tego, jakie są twoje potrzeby. Na przykład, jeśli budujesz dom, możesz odliczyć materiały budowlane, takie jak drewno, cegły, beton, rury, izolacja itp. Jeśli prowadzisz remont, możesz odliczyć materiały, takie jak farby, tapety, panele ścienne, płytki ceramiczne itp. Zawsze warto skonsultować się z doradcą podatkowym, aby uzyskać dokładne informacje na temat tego, co można odliczyć.
jakie materiały budowlane można odliczyć 2013 forum
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Re: jakie materiały budowlane można odliczyć 2013 forum
Post autor: patti »
Jak chodzi o mnie to teraz poszukiwałam wyroby betonowe , ponieważ też czeka mnie budowa... I właśnie świetnie się składa, ponieważ znalazłam firmę BetBlok - która oferuje produkty doskonałe jakościowo, co jest potwierdzone pozytywnymi opiniami. Także myślę, że na nich postawię.
Post autor: copli »
Jak wam się wydaje, jak należy usuwać na przykład jak usunąć klej po linoleum? Nie mam w tym miejscu doświadczenia, a problem jak był, tak jest. Dlatego warto sobie to ogarnąć. Mam nadzieję, że z tym podziałamy odpowiednio.
Post autor: dobro88 »
Ważne są różnego rodzaju materiały budowlane i ja sama wiem, że bez tego będzie ciężko. Stąd sprawdzam najróżniejsze kwestie, takie jak na przykład transport bdo . Wiecie, sam transport to jedno, druga strona to tak naprawdę kwestia samego materiału. Też musi być wartościowy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport