Uzbekistan
Dokąd wyjechać na wakacje, urlop czy ferie? Co warto zobaczyć? Gdzie nocować, a gdzie zjeść?
- pawlik
Uzbekistan
Co myślicie o wyjeździe do Uzbekistanu? Azja. Na pewno mało popularny kierunek. Ale jakby nie patrzeć to sam środek starego Jedwabnego Szlaku i pewnie też nowego, który ma być zrobiony. historycznie to bardzo fajny region.
- pawlik
Re: Uzbekistan
Z tego co się orientowałem (a trochę już szukałem) to na pewno widziałem objazdówkę w ofercie Wytwórni Wypraw. I maja nawet kilka odmiennych programów na ten region.Hanka pisze: ↑23 cze 2019, 19:57 Kierunek interesujący. Może być to ciekawa propozycja na wyjazd latem, tylko jak go zorganizować?
- Ankak33
Kiedyś ze znajomymi mielismy taki pomysł,żeby wybrać się do Uzbekistanu niestety nikt z nas nie miał pomysłu jak zabrać się za organizację takie wycieczki,wtedy nie przyszło nam do głowy ,że można poszukać wycieczki objazdowej.Zerknę na ofertę tego biura podróży,może coś mi sie spodoba i skorzystam
- korsan
Objazdówki sa fajne. Można najwięcej zobaczyć w ograniczonym czasie urlopu. Siedzenie w jednym miejscu bywa nudneAnkak33 pisze: ↑28 cze 2019, 11:24 Kiedyś ze znajomymi mielismy taki pomysł,żeby wybrać się do Uzbekistanu niestety nikt z nas nie miał pomysłu jak zabrać się za organizację takie wycieczki,wtedy nie przyszło nam do głowy ,że można poszukać wycieczki objazdowej.Zerknę na ofertę tego biura podróży,może coś mi sie spodoba i skorzystam
Byłeś z nimi na takiej wycieczce? Tak z ciekawości pytam, bo oferta ciekawa.pawlik pisze: ↑24 cze 2019, 13:07 Z tego co się orientowałem (a trochę już szukałem) to na pewno widziałem objazdówkę w ofercie Wytwórni Wypraw. I maja nawet kilka odmiennych programów na ten region.
- pawlik
Nie. Ja dopiero szukam informacji i wybieram się tam dopiero. Ale ze sprawdzonych do tej pory informacji wynika, że wytwórnia Wypraw całkiem sensownie organizuje swoje wyjazdy i ten kierunek też jest dobrze przemyślany. Oczywiście jak szukasz hotelu z 5* to ta oferta nie jest dla Ciebie. Tutaj jest nastawienie na zwiedzanie i poznawanie obcej kultury i tego na pewno będzie można doświadczyć.korsan pisze: ↑05 lip 2019, 20:00Objazdówki sa fajne. Można najwięcej zobaczyć w ograniczonym czasie urlopu. Siedzenie w jednym miejscu bywa nudneAnkak33 pisze: ↑28 cze 2019, 11:24 Kiedyś ze znajomymi mielismy taki pomysł,żeby wybrać się do Uzbekistanu niestety nikt z nas nie miał pomysłu jak zabrać się za organizację takie wycieczki,wtedy nie przyszło nam do głowy ,że można poszukać wycieczki objazdowej.Zerknę na ofertę tego biura podróży,może coś mi sie spodoba i skorzystam
Byłeś z nimi na takiej wycieczce? Tak z ciekawości pytam, bo oferta ciekawa.pawlik pisze: ↑24 cze 2019, 13:07 Z tego co się orientowałem (a trochę już szukałem) to na pewno widziałem objazdówkę w ofercie Wytwórni Wypraw. I maja nawet kilka odmiennych programów na ten region.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport