Drewniane drzwi?
Firma, marketing, targi, pracodawcy i pracownicy, strony www i wszystko, co związane z biznesem.
- kozi44
Re: Drewniane drzwi?
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o drewniane drzwi wewnętrzne łomża to na prawdę warto jest odezwać się z tym do firmy m-styl. Mają bardzo atrakcyjną ofertę na tego typu drzwi, a dodatkowo spore doświadczenie w ich produkcji więc na pewno będziesz zadowolony z ich usług
- cwehner
Wiatr czy intensywne opady mogą wpływać niekorzystnie na stan drewnianych drzwi, dlatego dobrze jest pomyśleć o jakiejś ochronie, na przykład o montażu daszka na elewacji.
Post autor: KacperLoś »
W mojej opinii jeżeli będziecie potrzebowali dobrej oferty w zakresie wyboru drzwi zewnętrznych to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez firmę Domega z Poznania u których będziecie mogli znaleźć szeroki wybór rozwiązań w bardzo dobrych cenach i co również ważne z zachowaniem terminowości realizacji ale również montażu. My zdecydowaliśmy się wybrać producenta Parmax i naprawdę prezentują sie genialnie!
Post autor: Szń890 »
Ja stawiam głównie na bezpieczeństwo i moim zdaniem ponadczasowe drzwi od Gerdy to gwarancja. Ostatnio zmieniałem drzwi w moim domu właśnie na GERDE i zamówiłem takie drzwi w firmie MAXA ze Szczecina https://www.abra.szczecin.pl/oferta_pro ... d_143.html . Nasze drzwi charakteryzują się dobrym wypełnieniem +kratownica w środku, specjalnym zamkiem rurkowym + zamek dodatkowy. Mając takie drzwi czuję się w 100% bezpiecznie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport