maszyny w zakładzie przemysłowym
Firma, marketing, targi, pracodawcy i pracownicy, strony www i wszystko, co związane z biznesem.
- Witold-96
maszyny w zakładzie przemysłowym
Z jakich maszyn najczęściej korzystacie w waszych zakładach przemysłowych? Wiem, że dużo zależy od specyfiki działalności, ale i tak chciałem zadać to pytanie, bo może będziecie w stanie polecić jakichś dostawców tego typu maszyn. Mnie obecnie interesuje głównie prasa krawędziowa. Jakieś propozycje, gdzie powinienem jej szukać? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!
Re: maszyny w zakładzie przemysłowym
Post autor: bartekk »
A jak właściwie zadbać o układ centralnego smarowania, jak chodzi o takie maszyny? Tak pytam, aby wiedzieć na potem - gdzie też kupić zawory kryzy i inne do niego elementy ( tak aby uniknąć awarii). Nie jestem specjalistą, a prowadzę firmę i chcę zaszykować się na wszystko.
- kwiatushek02
Re: maszyny w zakładzie przemysłowym
Post autor: kwiatushek02 »
Jeśli poszukujesz solidnej firmy oferującej innowacyjne rozwiązania w zakresie maszyn budowlanych, sugeruję skontaktowanie się z https://avio-star.pl/maszyny-budowlane/wiertnice/. Posiadają znaczne doświadczenie w tej branży, a ich usługi z pewnością spełnią Twoje oczekiwania.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport