Czesc
znacie jakis system ulatwiajacy prace? Mozecie cos polecic?
Systemy
Firma, marketing, targi, pracodawcy i pracownicy, strony www i wszystko, co związane z biznesem.
- AgnieszkaK
Re: Systemy
Post autor: AgnieszkaK »
Hej,
Moze jakies systemy workflow? Ja korzystam z takiego rozwiazania od formy Sente i jestem bardzo zadowolona Polecam poczytac na ich stronie internetowej
Moze jakies systemy workflow? Ja korzystam z takiego rozwiazania od formy Sente i jestem bardzo zadowolona Polecam poczytac na ich stronie internetowej
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
Owszem, my korzystamy w naszej firmie z nowoczesnych systemów SAP, o których mowa na stronie http://www.bioplastics.pl/?p=407. Systemy te są naprawdę bardzo pomocne przy zarządzaniu przedsiębiorstwem i pomagają usprawnić działanie całej firmy Polecamy
Post autor: Antońna »
O nie słyszałam o nich. My w firmie posiadamy workflow Contman. W przypadku naszej firmy sprawdza się on doskonale. Ten obieg dokumentów sprawił że czas wszelkich spraw został skrócony i mamy dostęp do wszelkich powiadomień odnośnie statusu pracyAgnieszkaK pisze: ↑02 paź 2019, 22:17 Moze jakies systemy workflow? Ja korzystam z takiego rozwiazania od formy Sente i jestem bardzo zadowolona
Post autor: ElżbeitaCz »
Możesz skorzystać z usług firm IT, które stworzą specjalne rozwiązania pod Ciebie lub Twoją firmę. Dla mnie tworzyli aplikacje i system do ewidencji czasu pracy pracowników. Jestem zadowolony, bo aplikacja przesyłu danych w szczególności sprawdza się świetnie.WiolettaJ pisze: ↑02 paź 2019, 22:16 Czesc
znacie jakis system ulatwiajacy prace? Mozecie cos polecic?
Post autor: izuśfit »
Super, dzięki za link Czy możesz powiedziec o tym coś wiecej? Na przykład ile kosztuje oraz jak długo korzystasz z usług? Dziekuje z góry za wszelkie informacje, pozdrawiam Cię serdecznie!AgnieszkaK pisze: ↑02 paź 2019, 22:17 Hej,
-
Tani catering dietetyczny Kraków
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia