urodziny syna
Remonty, urządzanie, ogród. Wszystko dla Twojego domu.
- Malinka
urodziny syna
Zastanawiałam się co mogłabym wykombinować na urodziny syna dla niego i jego kolegów. Nie wiem co mogłabym zrobić. Czytałam tutaj https://www.urodzinydzieciaka.pl/ o kilku fajnych pomysłach bo już nie wiem co wykombinować. Coś mi jeszcze podpowiecie?
- Dziewczyna
Re: urodziny syna
Post autor: Dziewczyna »
A czy macie już kupione dekoracje na urodziny? Nie można o nich zapomnieć Kolorowe balony, serwetki, słomki do napojów itp. - wszystko to sprawi, że będzie wesoło i kolorowo Dzieciakom na pewno się spodoba Ja takie dekoracje zamawiam sobie zazwyczaj wygodnie i bez wychodzenia z domu przez internet
- serenada
Organizacja urodzin dla swojego dziecka to wielka sprawa, także trzeba dokładnie wszystko przemyśleć i przygotować. Jeśli nie chcesz gotować to można wszystko zamówić, będzie dużo prościej. Elementy dekoracyjne zamówisz na https://godanparty.pl/ , od razu wejdź i wybierz kolorowe balony, wstążki, kubeczki czy talerzyki w postaci z bajek. Zobaczysz, że Twój syn będzie zachwycony takimi rzeczami.
- Tanika
Wielkie gratulacje, wiem co to za przeżycie Mój mały ma już pół roku, nie wiem nawet kiedy to zleciało. Niestety dość szybko musiałam skończyć karmić piersią, ale okazało się, że mały bardzo lubi mleko Bebilon, które mu odpowiada, zero wzdęć czy kolek. Kupuję je w świetnej cenie w aptece DOZ.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport