Instytut Medycyny Estetycznej Wrocław
Gdzie na studia? Czy warto się dokształcać? Jakie szkoły i kursy wybrać?
- Strzeżymira1980
Instytut Medycyny Estetycznej Wrocław
Post autor: Strzeżymira1980 »
Cześć! Jest tutaj ktoś, kto brał udział, w którymś z kursów organizowanych przez pimik.pl? Jakie macie opinie? Podzielcie się wrażeniami, czy warto
- Lesław-89
Re: Instytut Medycyny Estetycznej Wrocław
Według mnie zdecydowanie warto. Dzięki udziałowi w jednym z kursów zdobyłem o wiele większą wiedzę w zakresie korzystania z kwasu hialuronowego. To dało mi certyfikat i udało mi się otworzyć własny gabinet medycyny estetycznej. Polecam takie kursy, bo pozwalają nie tylko poszerzyć wiedzę, ale i poćwiczyć w praktyce
- finky
Re: Instytut Medycyny Estetycznej Wrocław
Taki biznes nie jest łatwy, i wymaga przy trym sporej wiedzy, nie tylko biznesowej. Może się przydać wsparcie informatyczne np. program, który pozwala na elektroniczne zarządzanie dokumentacją https://www.rsqphysio.com/ebookLesław-89 pisze: ↑13 maja 2020, 4:53 Według mnie zdecydowanie warto. Dzięki udziałowi w jednym z kursów zdobyłem o wiele większą wiedzę w zakresie korzystania z kwasu hialuronowego. To dało mi certyfikat i udało mi się otworzyć własny gabinet medycyny estetycznej. Polecam takie kursy, bo pozwalają nie tylko poszerzyć wiedzę, ale i poćwiczyć w praktyce
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport