Witam serdecznie.
Może ktoś z was ma wiedzę, w jakiej szkole lub innej instytucji mógłbym zapisać się na szkolenie z medycyny estetycznej? Gdzieś w Polsce oczywiście, dojazdy to dla mnie nie problem. Dodam, że najbardziej interesuje mnie szkolenie z botoksu.
Medycyna estetyczna - gdzie na kurs?
Gdzie na studia? Czy warto się dokształcać? Jakie szkoły i kursy wybrać?
- Zefiryn-83
- Fera98
Re: Medycyna estetyczna - gdzie na kurs?
We Wrocławiu jest instytut pimik.pl. Organizują tam profesjonalne szkolenia z zabiegów medycyny estetycznej. Wszystko odbywa się pod okiem specjalistów, więc masz szansę zdobyć naprawdę cenną wiedzę i doświadczenie. Polecam
Re: Medycyna estetyczna - gdzie na kurs?
Post autor: Monika90 »
Tylko u Pani Kamili Skwarczyńskiej! Czysty profesjonalizm, cudowna kobieta. Tutaj znajdziesz więcej info https://skwarczynskakosmetologia.pl/szkolenia/. Jest bardzo duży wybór. Są m.in. szkolenia z mezoterapii igłowej, powiększania i modelowania ust czy implantacji nici gładkich. Opcje zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych! Polecam serdecznie. Niedługo zapisuję się na kolejny. Tym razem już poziom zaawansowany z powiększania i modelowania ust. Jestem niesamowicie wdzięczna Pani Kamili za przekazaną wiedzę, jej cierpliwość i cenne wskazówki. Najlepsza inwestycja... <3
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport