Radio Polonijne
Tworzenie stron internetowych, media społecznościowe, reklama. Spragniony wiedzy? Zajrzyj tutaj.
- pawlik
Radio Polonijne
Czy bywają tu osoby mieszkające poza krajem? Jestem ciekaw czy słuchacie typowych stacji lokalnych w języku gdzie jesteście, czy szukacie radia polonijnego. Kilka takich fajnych stacji w internecie jest i są całkiem fajną alternatywą dla nas, mieszkających/pracujących gdzieś poza krajem.
- korsan
Re: Radio Polonijne
Całe szczęście że jest internet. Zawsze można posłuchać krajowych albo tych małych stacji, które są tylko w internecie. Czasami takie nadaja dużo lepszy program niż inne stacje. U nas leci FullFM z netu. Stacja nadająca dla mieszkających na wyspach. Całkiem fajny klimat. Wesoło No i dobre źródło informacji z kraju.
- korsan
A polecam, fajnie grają. Właściwie to tylko polska muzyka ale style różne. Czasami lecą po prostu przeboje a czasami program ma DJ i prowadzi całkiem fajnie. Szczególnie program weekendowy Na FB czasami można posłuchać z ich takich różnych wydarzeń.Hanka pisze: ↑24 cze 2020, 18:09 Radio internetowe to całkiem fajna sprawa, w każdej chwili można posłuchać i nie trzeba specjalnego odbiornika radiowego.
korsan tego radia nie znam ale chętnie sprawdzę w jakim stylu grają.
- pawlik
Faktycznie nieźle grają. Miałem okazję posłuchać ich weekendowego programu. Niezłego DJa mają.korsan pisze: ↑30 cze 2020, 21:08A polecam, fajnie grają. Właściwie to tylko polska muzyka ale style różne. Czasami lecą po prostu przeboje a czasami program ma DJ i prowadzi całkiem fajnie. Szczególnie program weekendowy Na FB czasami można posłuchać z ich takich różnych wydarzeń.Hanka pisze: ↑24 cze 2020, 18:09 Radio internetowe to całkiem fajna sprawa, w każdej chwili można posłuchać i nie trzeba specjalnego odbiornika radiowego.
korsan tego radia nie znam ale chętnie sprawdzę w jakim stylu grają.
- korsan
Ja tam ich lubię. Mają ciekawe poranki programowo. Rozmowy, pozdrowienia. To co normalnie w stacjach od rana leci. Całkiem fajnie. DO tego niezłego DJa w weekendy mają, który daje całkiem niezły pokaz. Warto posłuchać i na FB można zobaczyć jak się bawi
- SylwiaN
Do tej pory nie znałam tej stacji. A lubię takie małe Poranki całkiem fajne, to fakt. A na weekendowy program muszę jeszcze poczekaćkorsan pisze: ↑15 lip 2020, 19:42 Ja tam ich lubię. Mają ciekawe poranki programowo. Rozmowy, pozdrowienia. To co normalnie w stacjach od rana leci. Całkiem fajnie. DO tego niezłego DJa w weekendy mają, który daje całkiem niezły pokaz. Warto posłuchać i na FB można zobaczyć jak się bawi
- booklo
- Kontakt:
Słuchacie radia na co dzień? Można znaleźć https://spradziki.edu.pl/plan-pracy/ je także w sieci.
gts.travel.pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet