buty damskie
- kazna
buty damskie
- Dziewczyna
Re: buty damskie
Post autor: Dziewczyna »
- finky
Możesz odwiedzić z butami ccc https://homeparktargowek.pl/sklepy/ccc Akurat oferują tam buty rożnych marek oraz w różnych fasonach, chociaż teraz raczej pozostają tylko zakupy online.Dziewczyna pisze: ↑28 kwie 2021, 21:04 A czy macie może w swoich garderobach jakieś buty damskie marki [/dsquared2]Dsquared2[/url]? Ja mam dwie pary i musze przyznać, że nie tylko świetnie się one prezentują na nodze, ale są też bardzo wygodne. Obydwie pary zamówiłam przez internet, a dokładniej w sklepie internetowym Vitkac.com. Jeśli jeszcze wcześniej nie mieliście okazji, to polecam się tam rozejrzeć, naprawdę warto
Post autor: nikaś »
Post autor: nikuś »
Post autor: SylwiaŚ »
Post autor: Wiśnia »
- booklo
- Kontakt:
- oetadam
Witam! Wiśnia, klej TADAM® powinien spełnić Twoje oczekiwania. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Wypróbuj moc jego działania!Wiśnia pisze: ↑27 maja 2021, 23:05 Nie znam większej fanki butów ode mnie, mam ich naprawdę sporo w mojej garderobie, ale ze względu na to, że jestem zapalonym sportowcem - amatorem, większość to jednak buty sportowe. Wiadomo, są eksploatowane i niektóre lekko się porozklejały, zastanawiam się, czy dam radę jakoś samodzielnie je w domu skleić? Żeby jeszcze nadawały się do użytku?
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: zięnia »
A po jakim czasie od klejenia butów tym klejem mogę je już nosić?oetadam pisze: ↑09 cze 2021, 19:33Witam! Wiśnia, klej TADAM® powinien spełnić Twoje oczekiwania. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Wypróbuj moc jego działania!Wiśnia pisze: ↑27 maja 2021, 23:05 Nie znam większej fanki butów ode mnie, mam ich naprawdę sporo w mojej garderobie, ale ze względu na to, że jestem zapalonym sportowcem - amatorem, większość to jednak buty sportowe. Wiadomo, są eksploatowane i niektóre lekko się porozklejały, zastanawiam się, czy dam radę jakoś samodzielnie je w domu skleić? Żeby jeszcze nadawały się do użytku?
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: rótka »
Post autor: mirażko »
Widziałam ten klej u siebie w kiosku pod blokiem, jest dostępny tylko w opakowania 9g? Nie ma większych opakowań?oetadam pisze: ↑14 lip 2021, 10:31 Witam! Zięnia, buty sklejone klejem TADAM® łączą się od razu (ok. 60 sekund). Zalecam jednak poczekać przynajmniej 3 godziny na osiągnięcie ostatecznej wytrzymałości.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- Olala
Post autor: boliśka »
Post autor: poliśka »
Post autor: luśka678 »
Post autor: PaulaŻur »
Post autor: Żołądź »
Post autor: weraś »
Chyba nie ma takiej potrzeby, ja tą małą tubką skleiłam już kilka par butów. Naprawdę jest bardzo wydajny i na dług wystarcza.aśmik pisze: ↑10 paź 2021, 16:54
a czy taki klej do butów jest w większych opakowaniach niż 9g?
_________________________________________________________________________________________
Post autor: tośka »
Dziewczyny jak przygotować buty do klejenia?? powinnam jakoś odtłuścić powierzchnie?weraś pisze: ↑29 paź 2021, 14:47Chyba nie ma takiej potrzeby, ja tą małą tubką skleiłam już kilka par butów. Naprawdę jest bardzo wydajny i na dług wystarcza.aśmik pisze: ↑10 paź 2021, 16:54
a czy taki klej do butów jest w większych opakowaniach niż 9g?
_________________________________________________________________________________________
Post autor: Żołądź »
Post autor: Jądwiga643 »
(Na firmową integrację szukałam odpowiedniego stroju, nie wszędzie są moje rozmiarówki a zależało mi na czymś wyjątkowym. Dlatego zamówiłam kombinezon damski w sklepie karko. Na firmowej integracji połączyliśmy wieczór sylwestrowy, dlatego coś świecącego dla mnie to strzał w 10!)
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport
- ↳ Nieruchomości