jak testować perfumy?

Ubrania, sklepy odzieżowe, makeup, kosmetyki. Wszystko o modzie i urodzie.
Awatar użytkownika
Nira-84

jak testować perfumy?

Post autor: Nira-84 »

Kochani, jakie macie doświadczenie w zakresie testowania perfum? Chciałabym wiedzieć, jak mogę wypróbować oryginalne perfumy, zanim zdecyduję się na zakup. Czy istnieją jakieś skuteczne sposoby na to, aby móc je wypróbować?
Z tego, co wiem, istnieją próbki oryginalnych perfum, które można kupić w sklepach internetowych lub w sklepach stacjonarnych. Czy to jest dobry sposób na testowanie perfum? Czy są jakieś inne sposoby, które mogę wykorzystać?
Bardzo proszę o jakieś porady i wskazówki. Dziękuję za wszelkie informacje! :)
markotka

Re: jak testować perfumy?

Post autor: markotka »

Hej. Ostatnio testowałam kilka zapachów Ariana Grande. Choć nie przepadam, za jej twórczością muzyczną, to perfumy realnie mnie zaciekawiły. Nie kupowałam jednak próbek, czytałam natomiast recenzje na blogach, np. tutaj: https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/ariana-grande-cloud . Jako, że lubię napawające optymizmem aromaty, taki e trochę beztroskie, młodzieńcze, zamówiłam kompozycję Ariana Grande Cloud we flakoniku o standardowej pojemności. Może nie jestem nią zachwycona ale zadowolona owszem. Podoba mi się ich lekkość lecz waniliowa słodycz wydaje mi się trochę zbędna.
ODPOWIEDZ