Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?
Ubrania, sklepy odzieżowe, makeup, kosmetyki. Wszystko o modzie i urodzie.
Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?
Post autor: Sołek »
Przychodzę z pytaniem do mężczyzn już w średnim wieku, ponieważ zastanawiam się jak skutecznie poradzić sobie z problemami siwiejących włosów bo niestety ale u mnie na głowie jest ich coraz więcej i chciałbym jeszcze cieszyć się swoimi naturalnym kolorem jak najdłużej i to bez malowania. Pomożecie?
Re: Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?
Post autor: Anteśka »
Weź w takim razie pod uwagę preparat GR-7 https://gr-7.eu/ jest to przede wszystkim rozwiązanie, który działa skutecznie i wspiera nasze włosy oraz produkcję melaniny w cebulkach włosów która odpowiada za naturalny koloryt włosów. Dlatego warto przetestować bo u mnie po 2 tygodniach efekty były świetne
Post autor: OlekEś »
Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika i właśnie wypróbować sobie preparat GR-7 jak dla mnie zdecydowanie odpowiedni kierunek jeżeli chodzi zarówno o skuteczność działania, bogaty naturalny skład i też naprawdę nie jest drogi. Bez koloryzacji może realnie pomóc i mam nadzieję, że się nie zawiedziecie na efektach końcowych.
Post autor: Sołek »
O proszę dobrze wiedzieć! Na pewno sobie sprawdzę i oczywiście też mam nadzieję, że jeszcze kilka podpowiedzi się tutaj pojawi, a moje włosy odzyskają swoją naturalną czerńOlekEś pisze: ↑14 paź 2021, 7:46 Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzednika i właśnie wypróbować sobie preparat GR-7 jak dla mnie zdecydowanie odpowiedni kierunek jeżeli chodzi zarówno o skuteczność działania, bogaty naturalny skład i też naprawdę nie jest drogi. Bez koloryzacji może realnie pomóc i mam nadzieję, że się nie zawiedziecie na efektach końcowych.
Post autor: JacekDyń »
Dokładnie, jeśli chcecie spróbować jednak skutecznie poradzić sobie z problemem siwych włosów to tutaj bardzo dobrze pomóc może preparat gr-7 https://gr-7.eu/ sam go stosuję bo niestety ale nagle bardzo szybko zaczęło mi sie pojawiać coraz więcej siwych włosów po 40-ce, preparat dobrze dociera do cebulek włosów zwiększając produkcję melaniny, po tygodniu dwóch stosowania widać ze włosy nabierają znowu odpowiedniego koloru. Warto wypróbować, bo już nie pozostaje tylko opcja ich malowania
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport