Szkoła rodzenia, warto?
Ubrania, sklepy odzieżowe, makeup, kosmetyki. Wszystko o modzie i urodzie.
- tymon55
Szkoła rodzenia, warto?
Chciałabym się zapytać czy ktoś z was może był w szkole rodzenia? zastanawia mnie to czego można dowiedzieć się w takich miejscach. Na stronie http://centrum-mam.pl znalazłam bardzo ciekawą oferte i chciałabym z niej skorzystać.
- perla2
Re: Szkoła rodzenia, warto?
Jak chcesz się zapisać na fajny, darmowy kurs to zobacz sobie tutaj https://szkolarodzeniaprenalen.pl/ fajnie jest poprowadzony, po ukończeniu masz certyfikat, jak masz pytania to jest czat ze specjalistami.
- raina.russel
Post autor: raina.russel »
Po takiej szkole czułam się znacznie spokojniej.
- elvera.oberbrunner
Post autor: elvera.oberbrunner »
Dla mnie warto, byłabym znacznie spokojniejsza.
Post autor: Uleńka »
Według mnie szkoła rodzenia to kopalnia wiedzy nie tylko o samym porodzie i ciąży, ale również o pielęgnacji siebie i dziecka po porodzie. A wiadomo, że już mając maluszka w domu mogą się przytrafić różnego rodzaju infekcje czy też zapalenie jamy ustnej u dzieci i trzeba wiedzieć jak w takim wypadku należy postępować. W ten sposób kiedy będzie się działo coś niepokojącego nie dojdzie do paniki i będziecie wiedziały co robić.
Post autor: mućka »
warto. sama chodzilam do szkoly rodzenia i uwazam, ze duzo mi to dalo. polozna sporo nam tez mowila o bankowaniu krwi pepowinowej. w domu tez na ten temat czytalam i trafilam na oferte Diagnostyka Bank komorek Macierzystych. Podpisalam umowe to byla dobra, przemyslana decyzja
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
Moim zdaniem jak najbardziej warto się wybrać do takiej szkoły rodzenia. Ale warto również dodatkowo przygotować się do samej ciąży. Na stronie internetowej https://www.mustela.pl/mustela-blog/16- ... darz-ciazy znajdziecie specjalny kalendarz, w którym dokładnie został opisany każdy jej tydzień Myślę, że powinno Wam to pomóc
- mem002
Pewnie, że tak! Ja na szkole rodzenia dowiedziałam się wielu przydatnych informacji, no i pierwszy raz poznałam środek Octenisept, które później używałam do pielęgnacji miejsc intymnych w czasie połogu i wszystko ładnie się zagoiło. Później poznałam jego innego właściwości i tak jest z nami do dzisiaj.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport