tania apteka
Ubrania, sklepy odzieżowe, makeup, kosmetyki. Wszystko o modzie i urodzie.
tania apteka
Post autor: jovitka »
Poszukiwana tania apteka, które stacjonarne polecacie żeby móc chociaż trochę zaoszczędzić. Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsca? Podobno w DOZ jest niedrogo
Re: tania apteka
Post autor: abbra »
mój numer jeden jeśli chodzi o apteki to DOZ, mają świetne ceny, nawet jak ta inflacja tak szalała to u nich ceny się trzymały, jestem zadowolona z nich i nie planuję zmieniać apteki
Post autor: jovitka »
Byłam właśnie dziś w DOZ i zrobiłam większe zakupy, ceny dla mnie bardzo w porządku, na pewno taniej niż w aptece w której kupowałam do tej pory, więc jestem zadowolona
Post autor: julik »
Ja kupuję w dozie od dawna regularnie, moim zdaniem mają najlepsze ceny w okolicy. A co więcej, mam wrażenie, że od miesięcy ich nie podnosili, nawet jak wszędzie szalała inflacja
Post autor: Gwiazda »
Ja też mogę polecić DOZ, ceny mają naprawdę bardzo dobre w porównaniu do innych aptek. Dobrze, że jeszcze są takie miejsca, w których można trochę zaoszczędzić.
Post autor: kabareciara »
Interesuje mnie jak zwalczacie suchy nieżyt nosa . Nie mogę sama się z tym uporać, więc pomyślałam, że zapytam po prostu na forum. Dodam, że nie jestem zwolenniczką samodzielnego szukania, dlatego mam nadzieję, że będziecie w stanie mi pomóc. Moje metody nie działają.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport