Trening ze specjalistą
Samochody, przepisy, piłka nożna, boks. Wszystko dla fanów motoryzacji i sportu. Jak wybrać pojazd, czego się wystrzegać? Masz pytania? Rozwiejemy wszystkie Twoje wątpliwości.
- łazarz1983
Trening ze specjalistą
Post autor: łazarz1983 »
Witam. Sądzicie, że warto trenować ze specjalistą? Mnie wydaje się, że jeśli chcemy osiągnąć jakieś fajne efekty, a przy tym uniknąć jakichś urazów, to trener personalny będzie zdecydowanie najlepszym wyborem. Sam zresztą zapisałem się na trening osobisty EMS i powiem wam, że sam chyba nie byłbym w stanie w tak krótkim czasie dokonać takich zmian. Dajcie znać, co wy na ten temat sądzicie.
Re: Trening ze specjalistą
Post autor: treningś32 »
Dowiesz się interesujących informacji z webinara ze strony trener personalny pisanie bloga serdecznie zapraszam, sama zakupiłam ten webinar i nauczyłam się wiele ciekawych informacji, jakie błędy najczęsciej popełniają trenerzy personalni, jak tworzyć plan działania, skąd brać content jak go publikować. Te i wiele więcej dowiecie się z webinara.
- Gatito
Re: Trening ze specjalistą
Obecnie jest cała masa różnego rodzaju treningów, dzięki którym można dosyć szybko osiągnąć w pełni zadowalające efekty. Jednym z przykładów jest chociażby trening EMS, o którym można poczytać na stronie https://studiosynergy.pl/. Polecam spróbować, bo na pewno się nie zawiedziecie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport