atrakcyjne nieruchomości w Szczecinie

Kupno i wynajem mieszkania, remonty, kredyty mieszkaniowe.
Awatar użytkownika
andrzeja-76

atrakcyjne nieruchomości w Szczecinie

Post autor: andrzeja-76 »

Hej, jak się macie forumowicze? Posłuchajcie, szukam dewelopera Szczecin, który pomoże mi znaleźć idealną nieruchomość w tym pięknym mieście. Chciałabym, aby była ona nie tylko funkcjonalna, ale również atrakcyjna wizualnie. Czy możecie polecić mi jakieś ciekawe inwestycje? Zależy mi na dobrej lokalizacji, nowoczesnym wykończeniu i przede wszystkim bezpieczeństwie. Liczę na Waszą pomoc i wiedzę na temat rynku nieruchomości w Szczecinie. Z góry dziękuję za wszystkie sugestie i rady! 😊
wazka

Re: atrakcyjne nieruchomości w Szczecinie

Post autor: wazka »

Inwestycja w mieszkanie czy lokal pod wynajem to super pomysł, ale warto od razu pomyśleć o zarządcy. Znam osoby, które polecały Per Modum https://www.per-modum.pl/oferta.htm , bo oprócz codziennego zarządzania potrafią też doradzić, jak najlepiej wykorzystać potencjał mieszkania. Słyszałam, że zajmują się wszystkim, od umów po kontakt z najemcami, więc można spać spokojnie.
kiinga

Re: atrakcyjne nieruchomości w Szczecinie

Post autor: kiinga »

Wydaje mi sie, że dobrym wyborem będzie pompa zatapialna MC4 High Flow od Pedrollo. Ogólnie wyróżnia ją wysoka jakość wykonania, pompa cicho działa, a do tego jest dostępna w atrakcyjnej cenie
ODPOWIEDZ