Cześć,
Planuję pod koniec roku otworzyć prywatny gabinet stomatologiczny. Dostałam już dofinansowanie, za które będę w stanie kupić większość sprzętu.
Teraz zastanawiam się nad systemem, który mogę mieć.
Jak myślicie?
Gabinet
Smartfony, samochody elektryczne, laptopy - polecamy sprzęt, sklepy i inteligentne rozwiązania.
- Emilka7
Re: Gabinet
System nie jest aż taki ważny. Dużo bardziej liczy się odpowiednia odzież robocza wrocław dzięki której będziecie czuli się wygodnie i komfortowo. Jeżeli zarządzacie dużą placówką, to zawsze możecie zamówić takie swoje również dla swoich pracowników. Myślę, że to naprawdę dobre rozwiązanie.
- Malinka
Odzież robocza jest ważna i moim zdaniem warto pomyśleć o jej zakupie w jakimś dobrym miejscu. Czytałam, że tutaj https://net-bear.pl/odziez-robocza mają spory wybór dobrej jakości odzieży moze znajdziesz tam coś dla siebie.
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
Na pewno warto się również zatroszczyć o odpowiednie oprogramowanie w takim gabinecie stomatologicznym. Jeśli interesuje Was elektroniczna dokumentacja medyczna program RSQ Doctor umożliwi Wam prowadzenie jej w takiej właśnie firmie. Jest on prosty w obsłudze, więc na pewno będziecie zadowoleni
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport