Prędkość internetu
Smartfony, samochody elektryczne, laptopy - polecamy sprzęt, sklepy i inteligentne rozwiązania.
Re: Prędkość internetu
Post autor: wąka »
u mnie z internetem różnie bywa, teraz śnieg pada to już jest słabszy, chyba muszę lepszego poszukać
- straciatella
Post autor: straciatella »
Teraz to nie problem, sprawdź który najlepszy dostawca usług internetowych jest w Twojej okolicy i podpisz z nim umowę ale najkorzystniej jest w pakiecie. Mój na przykład gwarantuje najszybsze łącze symetryczne i prędkość transmisji danych, która wynosi wielokrotnie więcej niż 1 Gb/s.
Post autor: aliśka »
Jeśli dany operator nie spełnia waszych oczekiwań, to warto go zmienić. Teraz jest tak wiele różnych ofert na rynku, że z pewnością uda wam się znaleźć idealne rozwiązanie. Tutaj https://panwybierak.pl/ się rozejrzyjcie. Jest w czym wybierać. Można mieć tani i dobry internet i to bez jakiegoś wielkiego poszukiwania.
Post autor: karól »
Jeśli internet zamula i ewidentnie z winy usługodawcy, warto pomyśleć o zmianie dostawcy. Ja tak miałem i postanowiłem się przenieść. Jako, że nie bardzo wiedziałem, gdzie w okolicy znajdę odpowiednie firmy, skorzystałem z podesłanej mi przez znajomą wyszukiwarki https://welcome2poland.eu/firmy/polska/ ... s%C5%82ugi . Wystarczy, że wpiszecie tam swoją lokalizację, a wyświetlą wam się dostępni kontrahenci w okolicy. Dzięki temu szybko znalazłem przyzwoitego następcę. Teraz Internet śmiga jak zły.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport