Czesc,
korzystacie z takiego rozwiazania u siebie w firmie?
SAP
Smartfony, samochody elektryczne, laptopy - polecamy sprzęt, sklepy i inteligentne rozwiązania.
- Marysia_89
Re: SAP
Post autor: Marysia_89 »
Hej,
Ja korzystam od dluzszego czasu
Korzystam tez ze wsparcia od firmy sid group (see more). Musze przyznac, ze jest to swietne rozwiazanie, ktore bardzo pomaga mi w pracy. Polecam poczytac na ich stronie internetowej. Wszystko maja tam swietnie opisane ![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ja korzystam od dluzszego czasu
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
- suzzi
Warto pomyśleć o takim rozwiązaniu zwłaszcza wtedy, kiedy nasza infrastruktura IT niedomaga , ale i nie widzimy jasnych sytuacji i jasnych rozwiązań. Oczywiście znać się na tym nie musimy, bo firmy takie jak Edge 1 S mogą nam pomóc. Wystarczy powierzyć im firmę, a oni wprowadzą wszystko tak się należy.
- suite
Decydując się na odpowiedni system SAP, musimy mieć na uwadze, czy nasze dane szczególnie chronione są podczas przesyłania między działami w firmie. Łatwo jest o przeciek, dlatego ważna jest stabilność systemu informatycznego i jego odpowiednie powiązania. Macie to na uwadze?
Post autor: memuś0404 »
Jesli chodzi o system do firmy to godny uwagi jest sap security od https://vistorm.pl/pl/ Polecam wejsc na strone firmy i poczytac o uslugach jakie oferuje, bo oni są liderem, mają globalne podejście, stawiają na innowację, są jednym słowem profesjonalistami w swojej branży.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport