Czesc,
korzystacie z takiego rozwiazania u siebie w firmie?
SAP
Smartfony, samochody elektryczne, laptopy - polecamy sprzęt, sklepy i inteligentne rozwiązania.
- Marysia_89
Re: SAP
Post autor: Marysia_89 »
Hej,
Ja korzystam od dluzszego czasu Korzystam tez ze wsparcia od firmy sid group (see more). Musze przyznac, ze jest to swietne rozwiazanie, ktore bardzo pomaga mi w pracy. Polecam poczytac na ich stronie internetowej. Wszystko maja tam swietnie opisane
Ja korzystam od dluzszego czasu Korzystam tez ze wsparcia od firmy sid group (see more). Musze przyznac, ze jest to swietne rozwiazanie, ktore bardzo pomaga mi w pracy. Polecam poczytac na ich stronie internetowej. Wszystko maja tam swietnie opisane
- suzzi
Warto pomyśleć o takim rozwiązaniu zwłaszcza wtedy, kiedy nasza infrastruktura IT niedomaga , ale i nie widzimy jasnych sytuacji i jasnych rozwiązań. Oczywiście znać się na tym nie musimy, bo firmy takie jak Edge 1 S mogą nam pomóc. Wystarczy powierzyć im firmę, a oni wprowadzą wszystko tak się należy.
- suite
Decydując się na odpowiedni system SAP, musimy mieć na uwadze, czy nasze dane szczególnie chronione są podczas przesyłania między działami w firmie. Łatwo jest o przeciek, dlatego ważna jest stabilność systemu informatycznego i jego odpowiednie powiązania. Macie to na uwadze?
Post autor: memuś0404 »
Jesli chodzi o system do firmy to godny uwagi jest sap security od https://vistorm.pl/pl/ Polecam wejsc na strone firmy i poczytac o uslugach jakie oferuje, bo oni są liderem, mają globalne podejście, stawiają na innowację, są jednym słowem profesjonalistami w swojej branży.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport