Aborcja Słowacja
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Aborcja Słowacja
Post autor: Słowacja »
Aborcja Słowacja - jest legalna, to podstawa, jeżeli chcemy czuć się bezpiecznie podczas zabiegu. Jeżeli kobieta chce wykonać aborcję w Państwie, gdzie jest zabroniona popełnia duży błąd.
Re: Aborcja Słowacja
Post autor: łucja »
Tak, z tym to się zgodzę ale uważam też że lepiej wcześniej pomyśleć o antykoncepcji żeby unikać takich sytuacja w ogóle. Ja na przykład biorę tabletki antykoncepcyjne vines i one skutecznie mnie zabezpieczają przed nieplanowaną ciążą
Post autor: Bieńka »
Dobrze, że chociaż są blisko kraje gdzie kobiety mają większe prawo. Słowacja czy Czechy, właśnie w Czechach niedaleko granicy z Polską jest klinika https://klinikastonava.cz w której do 12 tygodnia można legalnie usunąć ciążę. Polacy w czasie pandemii w celach zdrowotnych mogą do Czech wjechać bez problemu na 12 godzin, a na sam zabieg potrzeba niecałe 2 godziny.
Post autor: Olćia »
Też słyszałam, że najpopularniejsze kliniki są w Czecha. Podobno jedną z lepszych jest Aborcja.czBieńka pisze: Dobrze, że chociaż są blisko kraje gdzie kobiety mają większe prawo. Słowacja czy Czechy, właśnie w Czechach niedaleko granicy z Polską jest klinika https://klinikastonava.cz w której do 12 tygodnia można legalnie usunąć ciążę. Polacy w czasie pandemii w celach zdrowotnych mogą do Czech wjechać bez problemu na 12 godzin, a na sam zabieg potrzeba niecałe 2 godziny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport