Heeeej Upatrzyłam sobie Cavoe Axo jako wózek dla swojej córki. Zastanawiam się jednak, czy wózek wart jest swojej ceny i jak sprawdza się w praktyce? Mam nadzieję, że jest tutaj ktoś, kto ma ten właśnie wózek i podzieli się swoimi wrażeniami z niego
Cavoe Axo to moim zdaniem najlepszy wybór! Zastanawiałam się czy mieszkając w dużym mieście, warto wybierać ten model z amortyzacją, ale jednak jestem tradycjonalistką i stwierdziłam, że może się ona przydać. Od tamtej pory częściej wybieram się na spacery terenowe, a uwierz mi, że z tym wózkiem żaden teren nie straszny
Też wybrałam Axo, ale to dlatego że mieszkam na wsi. Nie wyobrażałam sobie mieć wózek bez amortyzacji, kiedy tak bardzo lubię spacery po lesie. Testowałam, więc mogę pochwalić - radzi sobie w każdym terenie i w każdą pogodę. Jest całkowicie bezpieczny i wygodny.
Polecam x-landera, który używam już od ponad pół roku. Wózek przerósł moje oczekiwania. jest zwrotny, dobrze się prowadzi i zajmuje niewiele miejsca po złożeniu. Włożenie go do bagażnika czy też przechadzka między sklepowymi alejkami to z nim nie problem, a ma też dużą budę i spory kosz zakupowy