co na nietrzymanie moczu forum

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Konrad_9

co na nietrzymanie moczu forum

Post autor: Konrad_9 »

Cześć wszystkim! :)

Nietrzymanie moczu może być trudne do zaakceptowania, ale jest wiele rzeczy, które można zrobić, aby sobie z tym poradzić. Przede wszystkim ważne jest, aby skonsultować się z lekarzem, aby uzyskać odpowiednie wsparcie i porady. Możesz również skorzystać z wielu dostępnych na rynku produktów, które pomogą Ci w zarządzaniu nietrzymaniem moczu. Wreszcie, nie zapomnij o wsparciu społecznym - wielu ludzi ma podobne problemy, więc możesz skorzystać z ich doświadczenia i wiedzy. Pamiętaj, że nie jesteś sam!
gocha

Re: co na nietrzymanie moczu forum

Post autor: gocha »

przy nietrzymaniu moczu przydają się specjalne wkładki, ja takie kupiłam w doz, dostałam też darmowe próbki. W tej aptece jest szeroki wybór takich produktów
Awatar użytkownika
retro

Post autor: retro »

A czy wiesz, gdzie możesz zakupić różnego rodzaju wkładki i pieluchomajtki? Bardzo duży ich wybór ma w ofercie sieć aptek stacjonarnych DOZ. Do tego mają też naprawdę atrakcyjne ceny.
zazuza

Post autor: zazuza »

Nadal mają w dozie różne wkładki czy pieluchy, pieluchomajtki, można poprosić o próbki jak nie wiesz co wybrać. A z tego co się orientuję niektórym osobom należy się nawet refundacja
ODPOWIEDZ