Czy Riko Basic dobrze się prowadzi?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- mayczak
Czy Riko Basic dobrze się prowadzi?
Cześć dziewczyny, bardzo spodobał mi się wózek Riko Basic tylko zastanawiam się jak się sprawdza? Czy nadaje się na każdy teren? Czy łatwo się składa i jak wiele miejsca zajmuje po złożeniu. Czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat i sama cena jest wystarczająco dla mnie zachęcająca.
- Kamilla36
Re: Czy Riko Basic dobrze się prowadzi?
Riko Basic prowadzi się rewelacyjnie na każdym terenie. Składa się też naprawdę fajnie i po złożeniu nie zajmuje zbyt wiele miejsca. Właśnie dlatego postanowiłam go kupić. Kolejną zachęcającą kwestią jest jego niska cena. Dla mnie ten wózek to sztos - lepszego nie znalazłam.
- mayczak
Kamilla36 a ile już go masz? Cena wózka jest dla mnie zastanawiająca i zaczynam mieć w głowie pytanie jak wytrzymały w ogóle jest? Nie chciałabym aby po kilku miesiącach albo roku wózek rozkraczył mi się na środku drogi. Ważną kwestią dla mnie jest też to, czy wpinanie i wypinanie gondoli/ spacerówki faktycznie idzie tak szybko i łatwo?
- Kamilla36
Wózek mam już 1,5 roku i wszystko jest ok. Co do wpinania i wypinania gondoli/ spacerówki to wszystko idzie naprawdę płynnie. Ja sama daję sobie z tym radę. Wózek ogólnie też bardzo lekki, więc wciągnięcie na wyższe piętra, a nawet włożenie do bagażnika to czynności z którymi też radzę sobie bez pomocy mojego męża.
- mayczak
W końcu mam wystarczająco dużo informacji aby być pewną, że warto kupić ten wózek. Zaraz zabieram się za zamawianie, ale najpierw muszę zdecydować się na jakiś konkretny kolor - a to dla mnie też dosyć trudne, bo większość tak samo bardzo mi się podoba
Post autor: żonka28 »
Riko Basic fantastycznie się prowadzi i to po każdym terenie i w każdych warunkach. Szczególnie podoba mi się pod kątem dobrej amortyzacji i bezpieczeństwa, które wózek daje dziecku przez cały czas wożenia w wózku. Dużym plusem jest oczywiście wyjątkowo niska cena.
Post autor: Małgosia26 »
Wózek mam już prawie trzy lata i jeździłam nim chyba po każdym terenie. Wszędzie prowadzi się równie dobrze, więc myślę, że i Ty nie będziesz mieć z tym problemu. Z większych atutów wózka, warto wiedzieć, że ma pojemną gondolę, spacerówkę i wózek zakupowy. To mocno wpływa na wygodę i długość użytkowania.
Post autor: słodka »
Ja mam świetny terenowy wózek x-lander x-move, on się świetnie prowadzi i to w każdym terenie, a możesz go spokojnie zamówić do domu i za darmo przetestować, co Ci zależy? Nic nie tracisz a warto bo wózek robi jeszcze lepsze wrażenie na żywo. Poza tym jest bardzo elegancki
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport