Firma kurierska

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Awatar użytkownika
Dorcia

Firma kurierska

Post autor: Dorcia »

Mam bardzo dużo rzeczy do wysłania i szczerze przyznam, że nie spodziewałam się aż takiego zainteresowania moim towarem. Bardzo się cieszę, bo w sumie dopiero zaczęłam działalność produkcyjną odzieży. Sporo klientek mieszka za granicą, a ja jeszcze nie mam podpisanej umowy z kurierem. Chciałabym, aby firma spedycyjna wywiązywała się rzetelnie ze swoich obowiązków. Znacie może taką?
Awatar użytkownika
bambi

Re: Firma kurierska

Post autor: bambi »

Firm świadczących przesyłki międzynarodowe raczej dużo nie ma. W każdym bądź razie ja takiej nie znam. Za to moja siostra bardzo często wysyła jakieś tam paczki do Irlandii i korzysta tylko i wyłącznie z usług tej firmy Speedpack https://www.speedpack.com.pl/. Twierdzi,że jak rozwinie swoja działalność to z pewnością podpisze z nimi umowę na dłużej.
Awatar użytkownika
Budex

Post autor: Budex »

Też słyszałam o firmie Speedpack i szukałam o niej więcej informacji. Widzę, że wiele osób chętnie korzysta z ich oferty. To bardzo zachęcające. Właśnie będę musiała wysłać troszkę towaru i zastanawiałam się przez jaką firmę kurierską. Teraz mam pewność, że zlecę to właśnie temu przewoźnikowi. Skoro ma dobre oceny, to nie będę już szukać innych kurierów.
Awatar użytkownika
rysia

Post autor: rysia »

Oczywiście,że jedną z najlepszych firm spedycyjnych jest SpeedPack. Od jakiegoś czasu korzystam z ich usług, gdyż mam firmę i muszę czasami wysyłać większe paczki za granicę i robię to z tą firmą. Z nimi mam pewność,że dana paczka dotrze zawsze na czas i dokładnie pod wskazany adres. A to w mojej branży jest bardzo ważne. A poza tym dzięki możliwości śledzenia paczki bardzo ułatwia mi sprawę
Awatar użytkownika
Samli

Post autor: Samli »

Zdecydowanie powinieneś popytać bliskich. Myślę, że coś doradzą Ci dobrego.
ODPOWIEDZ