fryzjer Warszawa
fryzjer Warszawa
Post autor: tómika »
Re: fryzjer Warszawa
Post autor: Bebić »
Post autor: zuśka »
Znam i bardzo polecam Moim zdaniem to najlpszy salon w Warszawie, a uwierz mi, że zanim trafiłam na ideał to kilka ich odwiedziłamtómika pisze: Mam ochotę zrobić na włosach metamorfozę, ale chciałabym się oddać w ręce kogoś naprawdę dobrego, myślałam o Magii Blondu, znalazłam ich profil na fb i często tam wrzucają zdjęcia włosów po sporych zmianach koloru. Znacie ten salon?
Post autor: Łucja »
Post autor: duśka »
- piasia
- katkas
Post autor: piłka »
Magia Blondu? To Sarmacka, na Wilanowie, zerknij tutaj: https://magiablondu.pl/kontakt/Łucja pisze: A gdzie znajduje się ten salon? Podacie mi namiary? Jak daleko to jest od centrum? Marzy mi się piękny blond, a boję się pójść byle gdzie.
Post autor: jógga »
Post autor: piłka »
Dzięki, umówiłam się online przez stronę, od razu na włosy i na paznokcie. Idę w przyszłym tygodniu, dam znać po wizyciepiłka pisze:Magia Blondu? To Sarmacka, na Wilanowie, zerknij tutaj: https://magiablondu.pl/kontakt/Łucja pisze: A gdzie znajduje się ten salon? Podacie mi namiary? Jak daleko to jest od centrum? Marzy mi się piękny blond, a boję się pójść byle gdzie.
Post autor: Pauló »
Post autor: Gabryśka »
Post autor: kuśka »
Wiem, że ich usługi docenia wiele kobiet - także gwiazdy i blogerzy I faktycznie ich prace są imponujące, koloryzacje cudne, a zabiegi pielęgnacyjne robią swoje. Ceny - też ok, konkurencyjne. Kadra z doświadczeniem i wiedzą. No i lokalizacja bardzo ok, bo na Śródmieściu. Nie będziesz żałować, że tam trafiłaś
Post autor: baśka112 »
dziewczyny myślę i myślę i chyba w końcu odważę zapisać się do Magii na włosy, bardzo podbają mi się fryzury jakie wrzucają u siebie na socialachpiłka pisze:Dzięki, umówiłam się online przez stronę, od razu na włosy i na paznokcie. Idę w przyszłym tygodniu, dam znać po wizyciepiłka pisze:Magia Blondu? To Sarmacka, na Wilanowie, zerknij tutaj: https://magiablondu.pl/kontakt/Łucja pisze: A gdzie znajduje się ten salon? Podacie mi namiary? Jak daleko to jest od centrum? Marzy mi się piękny blond, a boję się pójść byle gdzie.
Post autor: hanuś »
Też zawsze obserwuję ich fb i instagram i jestem pod wrażeniem. U mnie może nie była tak trudna koloryzacja, efekt wyszedł super jak u nich byłam i na pewno wrócę. Ale niektóre metamorfozy to dla mnie kompletny szok, niesamowite, że na jednej wizycie takie cuda potrafią zrobićbaśka112 pisze:dziewczyny myślę i myślę i chyba w końcu odważę zapisać się do Magii na włosy, bardzo podbają mi się fryzury jakie wrzucają u siebie na socialachpiłka pisze:Dzięki, umówiłam się online przez stronę, od razu na włosy i na paznokcie. Idę w przyszłym tygodniu, dam znać po wizyciepiłka pisze:
Magia Blondu? To Sarmacka, na Wilanowie, zerknij tutaj: https://magiablondu.pl/kontakt/
Post autor: ewaśą33 »
Ja właśnie byłam pod wrażeniem tych metamorfoz, rzucił mi się w oczy piękny róż i umówiłam się do magii blondu na takie, efekt przeszedł moje oczekiwania na żywo jeszcze piękniej niż na zdjhanuś pisze:Też zawsze obserwuję ich fb i instagram i jestem pod wrażeniem. U mnie może nie była tak trudna koloryzacja, efekt wyszedł super jak u nich byłam i na pewno wrócę. Ale niektóre metamorfozy to dla mnie kompletny szok, niesamowite, że na jednej wizycie takie cuda potrafią zrobićbaśka112 pisze:dziewczyny myślę i myślę i chyba w końcu odważę zapisać się do Magii na włosy, bardzo podbają mi się fryzury jakie wrzucają u siebie na socialachpiłka pisze:
Dzięki, umówiłam się online przez stronę, od razu na włosy i na paznokcie. Idę w przyszłym tygodniu, dam znać po wizycie
Post autor: Sójka »
Post autor: włosy »
Post autor: eźmy »
Post autor: Karolina_322 »
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda