Gradówka
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- Kafejkowa
Re: Gradówka
Post autor: Mariką »
hej, wspaniały lekarz ;*** Bardzo Bardzo dobry okulista dziecięcy. bardzo pomógł mojemu synowi, gdy ten miał zeza. Co do gradówki, to z kolei córka koleżanki miała leczoną i w porządku. wszystko sie udało Miała leczenie antybiotykiem w maści.tereskowa pisze: hej, czy jest tutaj może osoba, która miała gradówkę ? Ja właśnie ma problem z córką, i powiem szczerze, ze nikt nie daje sobie rady. Dlatego szukam jakiegos godnego polecenia lekarza. Może pani dr Monika Dzięgielewska w Warszawie ? bardzo wiele osób ją poleca
Post autor: Śnieżka »
Szczerze współczuję. Niestety gradówka to dość częsta przypadłość. U mojej trzylatki pojawiła się już dwukrotnie. Za pierwszym razem udało się pozbyć jej dzięki płynowi do higieny oka z apteki oraz ciepłym okładom i masażom. Niestety za drugim razem niezbędna była pomoc okulisty. Na szczęście trafiliśmy do https://blikpol.pl/opinie . Dostaliśmy maść z antybiotykiem i po dwóch tygodniach było po sprawie.
Post autor: Babószka »
Nie tylko okulistyka w powyższej klinice, ale też super jest tutaj medycyna estetyczna jak np botoks.Mariką pisze:hej, wspaniały lekarz ;*** Bardzo Bardzo dobry okulista dziecięcy. bardzo pomógł mojemu synowi, gdy ten miał zeza. Co do gradówki, to z kolei córka koleżanki miała leczoną i w porządku. wszystko sie udało Miała leczenie antybiotykiem w maści.tereskowa pisze: hej, czy jest tutaj może osoba, która miała gradówkę ? Ja właśnie ma problem z córką, i powiem szczerze, ze nikt nie daje sobie rady. Dlatego szukam jakiegos godnego polecenia lekarza. Może pani dr Monika Dzięgielewska w Warszawie ? bardzo wiele osób ją poleca
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport