Szukam materaca dla mojego 2-letniego dziecka. Chciałabym, aby był wygodny i bezpieczny. Czy ktoś może polecić mi jakiś dobry materac dla dzieci? Chętnie przeczytam wszystkie sugestie. Dziękuję!
Oto jest pytanie. O ile materace dla dzieci stanową dużo rzadszy zakup, niż w kategorii dla dorosłego, to jednak też maluchy są bardziej wymagające. Odpowiedni sen i ułożenie podczas niego są kluczowe. Dlatego ja polecam się nad tym na spokojnie zastanowić. Bez presji, bez problemów. Może to nam dać naprawdę sporo tak naprawdę.
Jako osoba cierpiąca na alergie, poszukuję materaca hipoalergicznego. Na https://lulandia.pl/ znalazłem materace z certyfikatami antyalergicznymi, ale zastanawiam się, jak skuteczne są one w praktyce. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z używaniem materaca hipoalergicznego i może podzielić się wrażeniami?
A co powiecie na materac 140x200 średnio twardy , które są oferowany przez firmę Emalr? Czy ktoś z was robił u nich zakupy? Czy może podzielić się opinią? Wydaje mi się, że ich materace naprawdę są dobre, ale chcę jeszcze się upewnić...