jakie perfumy damskie polecacie forum

Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Alycea

jakie perfumy damskie polecacie forum

Post autor: Alycea »

Cześć wszystkim! :)

Szukam perfum damskich, które będą pasować do mojego stylu. Lubię zapachy kwiatowe, ale nie chcę czegoś zbyt intensywnego. Czy ktoś może polecić mi jakieś dobre perfumy damskie, które są świeże i subtelne? Dziękuję za wszelkie sugestie!
vanila

Re: jakie perfumy damskie polecacie forum

Post autor: vanila »

Jeśli jesteś miłośniczką kwiatowych zapachów, gorąco polecam Ci kompozycję Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum . Możesz ją kupić w e-perfumerii Pefrumy.pl . Jestem przekonana, że mocno kwiatowy, pobudzający zmysły aromat gardenii i jaśminu sprawi, że nie skończy się na nabyciu jednego flakonika- swoja droghą bardzo wydajnego.
grubalinka22

Post autor: grubalinka22 »

Ja polecam sklep online https://thegloow.com/pl/13-suplementy-dla-kobiet tam znajdziecie suplementy diety dla kobiet, kosmetyki i perfumy dla kobiet, mężczyzn oraz dla dzieci. Teraz trwają oferty świąteczne więc warto zobaczyć i się z tym zapoznać.
Gość

Post autor: Gość »

O tym można mówić wiele, a każda z nas będzie gustować w czymś innym, więc same zapachy zostawię, że tak powiem , w spokoju. Dodatkowo podpowiem Wam, że świetne też wydają mi się ogólnie produkty takie jak mgiełka do ciała. One są nietuzinkowe i wyjątkowo wzmacniają naszą sprawczość i siłę.
Awatar użytkownika
kwiatushek02

Post autor: kwiatushek02 »

Jeśli chodzi o perfumy, nie ukrywam, że zawsze lubię mieć ich wiele. Ostatnio poszukiwałem konkretnych zapachów, a moja koleżanka poleciła mi propozycje dostępne na stronie https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/versace-eros. Znalazłem tam wiele ciekawych perfum. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek tam coś kupowaliście
ODPOWIEDZ