Cześć
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej kancelarii, która zajmuje się sprawami z zakresu prawa rodzinnego, cywilnego a nawet karnego, to zachęcam was do sprawdzenia tej strony : https://jrkancelaria.pl/ Pracują tam sami profesjonaliści, którzy służą swoją wiedzą i doświadczeniem
Kancelaria
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- jimmy.tromp
Re: Kancelaria
Post autor: jimmy.tromp »
Bardzo chętnie podejmę temat pełnomocnictwa notarialnego. Czy ktoś z Was orientował się w tym temacie? Jeżeli pełnomocnictwo notarialne dotyczy sytuacji sprzedaży lub nabycia określonej nieruchomości, wówczas powinno zawierać opis danej nieruchomości z uwzględnieniem jej położenia i numeru księgi wieczystej. Tyle dowiedziałam się z sieci.
- ggerlach
Mam ubezpieczenie, z którego teraz mam prawo uzyskać odszkodowanie. I trochę się obawiam, że teraz ubezpieczyciel będzie kombinował. Gdzie najlepiej szukać pomocy?
- dylewska
Jeśli mamy bardzo poważną sprawę to trzeba skorzystać z pomocy dobrego adwokata. Wiem, że w Szczecinie w kancelarii adwokata Łukasza Węgłowskiego w Szczecinie uda się uzyskać profesjonalną pomoc. Podejście tego adwokata pozwoli wygrać każdą sprawę.
Post autor: tośka »
Czasem można bez pomocy prawnika rozwiązać swój problem. Na spokojnie zerknijcie sobie tutaj https://lexsecure.pl/blog . jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych informacji, jeśli chodzi o kwestie prawne. Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć. Można z tego miejsca czerpać wiedzę i ją wykorzystać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport