kto robi najlepszy makijaż trwały w Warszawie ?
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- fiomall
kto robi najlepszy makijaż trwały w Warszawie ?
Hej wszystkim, pytanie mam przede wszystkim do płci pięknej Gdzie robiłyście sobie makijaż permanentny w Warszawie ? Jakie salony polecacie a jakie miejsca nalezy raczej omijać szerokim łukiem ? Z góry dziękuje za info
- vizzka
Re: kto robi najlepszy makijaż trwały w Warszawie ?
ja to się wciąż nad takim makijażem zastanawiam. Teraz chodze na hennę pudrową no ale ta depilacja woskiem non stop i to nakładanie henny co 3 tyg jest jednak męczące.
- devlin
Ja mam zroione brwi i kreski na powiekach już od prawie roku i powiem szczerze, że na chwilę obecną nie wyobrażam sobie nawet jak to było wcześniej jeśli chodzi o Warszawę to zdecydowanie polecam salon Jest Pięknie.
- devlin
Tak na Wilczej 32 Pracuje tu Dominika Kossakowska, w mojej ocenie mega zdolna i zdecydowanie najlepsza linergistka w mieście Jest precyzyjna, dokładna a przy tym mega sympatyczna. Doradza w kwestii wyboru odpowiedniej metody, pracije na świetnych jakościowo barwnikach. Informuje o tym jak bedzie wyglądał zabieg i potem proces gojenia. Korekta oczywiście w cenie zabiegu zerknij sobie na jej profil na facebooku, tam zobaczysz efekty jej prac.
zapalenia jelita grubego
zapalenia jelita grubego
- lordinos
Sama się interesuje robieniem makijażu i amatorsko wykonuje koleżankom i tak dalej natomiast znajoma poleciła mi szkołę wizażu i makijażu https://www.proedukacja.edu.pl/wizaz zastanawiam się czy przypadkiem do takiej szkoły się nie zapisać. Wtedy robiłabym wizaż bardziej profesjonalnie. Sądzicie, że to dobry pomysł?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport