Medycyna pracy badania - Warszawa
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- polena
Medycyna pracy badania - Warszawa
hej hej wiecie wszystko więc pewnie i w tej kwestii będziecie w stanie mi pomóc zmieniłam pracę i teraz muszę na szybko wykonać badania związane z medycyną pracy. Gdzie w Warszawie zrobię je sprawnie i najlepiej podczas jednej wizyty ? podzielicie się namiarami na takie placówki ? Bardzo dziękuje!
- carmen
Re: Medycyna pracy badania - Warszawa
hmm wiesz co ja kiedyś robiłam takie badania w przychodni medi vita na Mokotowie. Nie wiem czy działają już normalnie także najlepiej zadzwon i dopytaj, panie na recepcji są bardzo pomocne
- vizzka
ja do nich dzwoniłam w tej sprawie jakoś podczas tej kwarantanny społecznej i wiem, ze świadczyli wtedy pomoc za pomoca teleporad ( z medycyny pracy własnie). teraz już spora czesc placowek sie otworzyla wiec moze i kontakt face to face jest już mozliwy
- devlin
jest jest potwierdzam, MediVita działa już ,,normalnie". byłam we wtorek u neurologa ogólnie przychodnię polecam, badania do pracy zrobisz tu w ciągu 1 dnia, bez kolejek, bardzo sprawnie a do tego w sympatycznej atmosferze
- polena
jestem już po pierwszej wizycie w MediVicie nooo takiego podejścia i obsługi to się nie spodziewałam. sympatycznie, profesjonalnie, bardzo sprawnie. bez kolejek i czekania. lekarz też stanął na wysokości zadania. super
Post autor: agawośka »
no to super, cieszę się, ze jesteś zadowolona teraz zbliża się sezon grupowy wiec pewnie i infekcji będzie więcej. tak przynajmniej masz już sprawdzone miejsce i wiesz gdzie się leczyć
- mayczak
Na pewno zatrudniających się u Ciebie pracowników bardzo zmotywują sprawne badania. Możesz to zapewnić swoim pracownikom korzystając z oferty https://www.dolmed.pl/oferta/medycyna-pracy/ . Polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport