nietrzymanie moczu
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- bluberka
nietrzymanie moczu
miał ktoś z was ten problem? Siostra niedawno rodziła od porodu naturalnego zaczęła popuszczać mocz, mi się tylko przyznała a ja nie wiem jak pomoc, oczyzwiście do lekarza nie pójdzie, zamówiła jakieś wkładki ale średnio jest z nich zadowolona, czy je sie powinno jakoś dobierać?
- freddy
Re: nietrzymanie moczu
W przypadku takich problemów trzeba jak najszybciej zgłosić się do urologa. Jeżeli mieszkacie w Warszawie to polecam wam zgłosić się do centrum medycznego http://www.med-expert.pl/ Tam pracują świetni specjaliści, na których można polegać.
Post autor: Jolaś »
Witaj. Czy do urologa potrzebne jest skierowanie? Czy można dzwonić i umówić się na wizytę? Męża dopadło nietrzymanie moczu. Kupiłam mu tena men w sklepie https://inkontynencja.eu/3-mezczyzni. Początkowo nie chciał tego w ogóle nosić. Nie mógł tego zaakceptować. Po kilku dniach chyba zrozumiał, że nie ma wyjścia, jeśli chce normalnie funkcjonować.
Post autor: zośkaa »
w DOZie na pewno ci pomogą w formalnościach i podpowiedzą co i jak załatwić, u nich jest duży wybór tego typu produktówPinki pisze: Refundację na produkty chłonne? kurcze, moja babcia sporo takich produktów zużywa, orientujecie się może jak można taką refundację załatwić? Gdzie się zgłosić?
- retro
Wiele osób cierpi na tę przypadłość. Nie tylko osoby starsze - ale też kobiety po ciąży oraz różnych przebytych chorobach. W aptekach stacjonarnych sieci DOZ można znaleźć bardzo duży wybór wkładek i pieluchomajtek.
Post autor: katka »
To prawda, a na dodatek jak nie wiesz co wybrać to możesz poprosić w aptece o próbki, na pewno Ci coś doradzą. U nas w dozie nawet takie tekturowe stojaki stoją z próbkami teny i innych srodków chłonnych
Post autor: nyszka »
Opcja z darmowymi próbkami jest świetna, potem już w DOZie można kupić pełne opakowanie środków higienicznych, które nam odpowiadają w bardzo dobrej cenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport