Obróbka żywności
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Obróbka żywności
Post autor: Groomie »
Zawsze myślałam, że pasteryzacja, to proces zachodzący tylko w wysokiej temperaturze. Ale jest też pasteryzacja na zimno, w wysokim ciśnieniu, tak zwane: technologie HPP. Znacie taką metodę? Ja dowiedziałam się o niej niedawno.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport
- ↳ Nieruchomości
- ↳ Polityka
- ↳ Sklepy
- ↳ Ślub i wesele
- ↳ Uroda
- ↳ Zwierzęta
- ↳ Edukacja
- ↳ Kultura
- ↳ Media i Marketing
- ↳ Przemysł i energetyka
- ↳ Rolnictwo
- ↳ Usługi
- ↳ Zdrowie
- ↳ Off-topic
- ↳ Porady
- ↳ Polecane strony
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA