Oprogramowanie
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- OluniaA
Re: Oprogramowanie
Jeżeli Wasza firma naprawdę szybko się rozwija i każdego dnia musicie mierzyć się z coraz większą ilością danych to oprogramowanie hana jest zdecydowanie dla Was. SAP HANA została zoptymalizowana pod kątem przetwarzania zarówno transakcyjnego, jak i analitycznego, dlatego nadaje się do firm, które obracają naprawdę dużą ilością danych. Sprawdźcie to koniecznie.
- gdzie_burbon
Post autor: gdzie_burbon »
Jakiś fachowiec powinien się tu wypowiedzieć. Taka pomoc będzie najlepsza.
Nie mogłam sobie dłużej pozwalać na to, żeby to, co raniło mnie samą miało wpływ na podejmowane przeze mnie decyzje.
- Dziewczyna
Post autor: Dziewczyna »
Jeśli będziecie szukali jakiegoś nowoczesnego oprogramowania do Waszej firmy, to poczytajcie sobie na stronie http://www.primesoft.pl/ o nowoczesnych systemach od firmy Primesoft. Dzięki nim wiele procesów w Waszym przedsiębiorstwie może zachodzić zdecydowanie sprawniej i szybciej
- goma
Kupić oprogramowanie to jedno, ale umieć się z nim obchodzić to drugie. Dlatego jeśli istnieje możliwość szkoleń z obsługi danych oprogramowań, to warto z nich skorzystać. Ja planuję w niedługim czasie wybrać się na szkolenie https://www.ccontrols.net/pl/szkolenia/ ... -designer/ z Altium Designer - programu do projektowania
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport