Perfumy unisex
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- walentyna_75
Perfumy unisex
Post autor: walentyna_75 »
Zastanawiam się czy kupić sobie na próbę perfumy unisex - czy ktoś z Was używał kiedyś takich? Dajcie znać, bo jestem bardzo ciekawa. Lubię perfumy świeże i tak się zastanawiam, czy nie byłby to dobry pomysł właśnie dla nie. Lubię się wyróżniać zapachem, a wiem, że mogę być pewna, że takim zapachem nie będzie pachniała co druga mijana ulicą kobieta.
Re: Perfumy unisex
Post autor: Szymczyk »
Jeśli podobnie jak moja dziewczyna nie lubisz klasycznych, damskich zapachów (przesłodzonych bądź z kolei zbyt delikatnych) szczerze polecam zakup perfum typu unisex albo nawet męskich- takich które nie są zbyt przytłaczające. Śmiało moim zdaniem możesz przetestować kompozycję Chanel Allure Homme Sport . Dostępna jest ona w ofercie e-perfumerii Perfumy.pl . Aromat Chanel Allure Homme Sport wyróżnia się zmysłowością i świeżością. Połączenie nut drzewnych, cytrusowych oraz przyprawowych tworzy mocno nieszablonową, charakterystyczną i jak dla mnie świetną całość.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport