Podróże a wymiana walut - Waluteo
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
- hacker88
Podróże a wymiana walut - Waluteo
Chciałem podzielić się swoim doświadczeniem w wymianie walut w podróży. Nie ma lepszego miejsca i sposobu niż kantor Waluteo. To doskonałe miejsce, bezpieczna wymiana walut wg. zawsze aktualnego kursu. Waluteo to również niski wskaźnik spread - czyli różnica w kursie sprzedaży a zakupu waluty.
- marvin
Re: Podróże a wymiana walut - Waluteo
Ja od dawna wymieniam w CENT w Opolu https://www.centkantor-opole.pl i jestem zadowolony z ich cen i obsługi. Z nimi zawsze oszczędzę, bo można tam negocojować ceny. Znajdziecie ich na skrzyżowaniu ulic Grunwaldzkiej i Żeromskiego.
Re: Podróże a wymiana walut - Waluteo
Post autor: Meśo »
Wszystko zależy na ile i w jakim celu wyjeżdżam za granice. Zazwyczaj codziennie zakupy robię przy użyciu karty Revolut, tylko zawsze trochę gotówki trzeba przy sobie mieć. Zawsze przed wylotem odwiedzam najtańszy kantor w Warszawie i wymieniam trochę kasy. Cieszę się, że kantory stacjonarne również idą do przodu i posiadają swoje strony internetowe z aktualnymi kursami walut. Nie trzeba już jeździć po mieście po punkach konkurencyjnych w celu znalezienia najkorzystniejszego aktualnie kursu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport