Pomocy - szukam dobrego dermatologa
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Pomocy - szukam dobrego dermatologa
Post autor: Helunuś75 »
Bardzo serdecznie proszę o pomoc - mój synuś kończy 15 lat i wyskoczył mu ogromny pryszcz na czole, a jutro ma urodziny. Nie chcę go prowadzać po okolicznych specjalistach, bo żaden z nich nie sprawia wrażenie wystarczająco kompetentnego. Sama nie chcę też wysuszać skóry synka jakimiś dziwnymi specyfikami, bo to tylko mu uszkodzi jędrność i elastyczność na przyszłe lata. W razie czego jestem z okolic Torunia, ale mogę podjechać gdzieś
Re: Pomocy - szukam dobrego dermatologa
Post autor: Ważny Wacek »
Najlepszy specjalista od wszelkich chorób skóry, to tylko lekarz dermatolog Świecie - jedyny w swoim fachu, profesjonalny i przede wszystkim ludzki. Też miałem problem z trądzikiem i wyleczył mnie w miesiąc, gdzie większość osób poddawała się po pół roku. Na szczęście on jest najlepszy. Wszystkie dane znajdziesz na internecie. Jak coś to pisz tu
Re: Pomocy - szukam dobrego dermatologa
Post autor: Bożka22 »
Szukając specjalisty polecam zainteresować sie stroną, która pomoże wybrać odpowiedniego lekarza W dodatku dzięki https://hms-assistance24.com/ unikniecie wizyty stacjonarnej a tym samym możliwości zarażania się czymś (choćby przez wzgląd na aktualną sytuację pandemiczną ) , wizyty odbywają się wygodnie - online
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport