Program do faktur
Tutaj prowadzimy dyskusje na dowolne tematy, nie mające związku z głównymi kategoriami.
Program do faktur
Post autor: AliceFromParis »
Cześć Od jakiegoś już dłuższego czasu, prowadzę z powodzeniem firmę ze dekoracjami do wnętrz. Wszystko fajnie, jestem zadowolona ze sprzedaży itd. Ale.... bardzo bym chciała znaleźć jakiś program do faktur online, gdzie np bez problemu miałabym integrację z drukarką fiskalną. Bardzo by na tym zależało, bo chciałabym by paragony drukowały się bez konieczności podłączenia z komputerem. Druga rzecz na której mi zależy to integracja z allegro. A mianowicie chciałabym mieć szybki wgląd do wystawionych aukcji i bieżącą kontrolę sprzedaży. Poleci ktoś coś ?
Re: Program do faktur
Post autor: freniś456 »
Jaki program wybrać?AliceFromParis pisze: Cześć Od jakiegoś już dłuższego czasu, prowadzę z powodzeniem firmę ze dekoracjami do wnętrz. Wszystko fajnie, jestem zadowolona ze sprzedaży itd. Ale.... bardzo bym chciała znaleźć jakiś program do faktur online, gdzie np bez problemu miałabym integrację z drukarką fiskalną. Bardzo by na tym zależało, bo chciałabym by paragony drukowały się bez konieczności podłączenia z komputerem. Druga rzecz na której mi zależy to integracja z allegro. A mianowicie chciałabym mieć szybki wgląd do wystawionych aukcji i bieżącą kontrolę sprzedaży. Poleci ktoś coś ?
Post autor: PatiSte »
Hejka. Wiesz co, jest taki program jak wfirma do wystawiania faktur. Zajrzyj sobie tutaj https://wfirma.pl/program-do-faktur-online Moim zdaniem super sprawa, bo masz możliwośći skorzystania z promocji teraz przez okres 12 miesięcy z kodem rabatowym.AliceFromParis pisze: Cześć Od jakiegoś już dłuższego czasu, prowadzę z powodzeniem firmę ze dekoracjami do wnętrz. Wszystko fajnie, jestem zadowolona ze sprzedaży itd. Ale.... bardzo bym chciała znaleźć jakiś program do faktur online, gdzie np bez problemu miałabym integrację z drukarką fiskalną. Bardzo by na tym zależało, bo chciałabym by paragony drukowały się bez konieczności podłączenia z komputerem. Druga rzecz na której mi zależy to integracja z allegro. A mianowicie chciałabym mieć szybki wgląd do wystawionych aukcji i bieżącą kontrolę sprzedaży. Poleci ktoś coś ?
Post autor: Wioletta »
Czytałam na ten temat artykuł tutaj https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-prog ... -sprzedazy faktycznie fakturowanie jest w tym wypadku za darmo przez rok czasu. Na pewno jest to super rozwiązanie dla branży e-commerce.PatiSte pisze:Hejka. Wiesz co, jest taki program jak wfirma do wystawiania faktur. Zajrzyj sobie tutaj https://wfirma.pl/program-do-faktur-online Moim zdaniem super sprawa, bo masz możliwośći skorzystania z promocji teraz przez okres 12 miesięcy z kodem rabatowym.AliceFromParis pisze: Cześć Od jakiegoś już dłuższego czasu, prowadzę z powodzeniem firmę ze dekoracjami do wnętrz. Wszystko fajnie, jestem zadowolona ze sprzedaży itd. Ale.... bardzo bym chciała znaleźć jakiś program do faktur online, gdzie np bez problemu miałabym integrację z drukarką fiskalną. Bardzo by na tym zależało, bo chciałabym by paragony drukowały się bez konieczności podłączenia z komputerem. Druga rzecz na której mi zależy to integracja z allegro. A mianowicie chciałabym mieć szybki wgląd do wystawionych aukcji i bieżącą kontrolę sprzedaży. Poleci ktoś coś ?
Post autor: dariaa »
Widzę, że poszukujecie program do faktur za darmo , a kojarzycie Intaxo? Mi znajomy jakiś czas temu wspomniał o nim i naprawdę jestem zainteresowana jego możliwościami i jego funkcjonalnością. Myślę, że warto zwrócić na niego, bo nawet i zagraniczne faktury można wystawiać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biznes
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Rodzina i Dziecko
- ↳ Turystyka
- ↳ Zdrowie
- ↳ Finanse i ubezpieczenia
- ↳ Komputery i Internet
- ↳ Motoryzacja i sport